Eskişehir Ülkücü İşçiler İl Kadın Kolu Başkanlığına Sadife Aşıcıel Atandı

Eskişehir Ülkücü İşçiler İl Kadın Kolu Başkanlığına Sadife Aşıcıel Atandı
Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Kadın Kolları Başkanlığına Sadife Aşıcıel’i atadı.Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Kadın Kolu Başkanı Sa...

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Kadın Kolları Başkanlığına Sadife Aşıcıel’i atadı.

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Kadın Kolu Başkanı Sadife Aşıcıel’in göreve atanması, Eskişehir’de Ülkücü kadınlar arasında sevinçle karşılandı. Törende konuşan Başkan Aşıcıel, Ülkücü İşçiler İl Kadın Kollarının oluşması ile ilgili konuştu. hedeflerinden söz eden Aşıcıel, "Görevimizi tam ve eksiksiz olarak sürdürüp, Eskişehir’de Ülkücü kadınların sesi olacağız. Zihnine bir acaba sorusu takılan ülkücü, çalışma gücünden çok şey kaybeder. Sorumluluk duygusu, insanın yalnız kendisine dair değildir, başarının şeref ve sevinci gibi, yenilginin acısı da hepimize aittir. Böyle düşününce herkesi başarımızla memnun edip, hatamızla üzülebileceğimizi daha iyi anlarız. Ben-sen yok, biz varız. Kadın kollarının kadro ve ekip işi olduğunun, uygun iş bölümü ile de daima verim ve başarıyı artıracağımızın bilincindeyiz. İpek böceği gibi kendi ördüğümüz kozanın içine hapis olmayacağız. Karınca sabrı ile, arı gibi ben ve yönetimimde ki arkadaşlarım, azimle inançla birlik beraberlik içinde çalışacağız. Allah’ım utandırmasın" dedi.

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Kadın Kolu Yönetim Kurulu ise şu kişilerden oluştu; Sadife Aşıcıel (Başkan), Cihan Polat (Başkan Yardımcısı), Satı Göçmeh (Başkan Yardımcısı), Şemsi Murat (Muhasip), Fatma Dokuzlar (Sekreter), Fatma Dinç (Sosyal İşlerden Sorumlu), Handan Temuraltun (Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu)

ESKİŞEHİR ÜLKÜCÜ İŞÇİLERİ DERNEĞİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI SADİFE AŞICIEL SEÇİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.