Eskişehir'de Asayiş Olayları

Eskişehirde Asayiş Olayları
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş suçları bulunan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

- Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş suçları bulunan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre 'Konut Dokunulmazlığının İhlali', 'Yaralama', 'Hırsızlık', 'Dolandırıcılık' gibi suçlardan aranan M.E. (27), İ.A. (44), S.D. (30), E.A. (21) ve M.A. (21) adlı şüpheliler ile cezaevi firarisi olduğu iddia edilen E.E. (20), ekiplerin özverili çalışmaları sonucu yakalandı.

Şüphelilerden M.E.'nin işlediği suç nedeniyle 4 yıl 11 ay, İ.A.'nın 2 yıl 6 ay, 24 ayrı suçtan aranması olduğu ileri sürülen E.E.'nin 11 yıl 6 ay, E.A. ve M.A.'nın ise kendisini polis/savcı olarak tanıtarak bir şahsı 83 bin TL dolandırdığı öne sürüldü. S.D.'nin ise 8 ay hapis cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.