Eskişehir’de ‘’Emirdağ Sempozyumu’’ Hazırlıkları

Eskişehir’de ‘’Emirdağ Sempozyumu’’ Hazırlıkları
Eskişehir’de, Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) akademisyenlerinin çeşitli bildiriler sunacağı ’’Emirdağ Sempozyumu’’ düzenlenecek.Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Kültü...

Eskişehir’de, Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) akademisyenlerinin çeşitli bildiriler sunacağı ’’Emirdağ Sempozyumu’’ düzenlenecek.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) tarafından organize edilen ’Emirdağ Sempozyumu’’ Konferansı, 10 Mayıs 2015 Pazar günü saat: 11.00 de Eskişehir Özdilek Sanat Merkezi’nde 3 oturum şeklinde düzenlenecek. ‘’Emirdağ Sempozyumu’na, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi akademisyenleri bildiri sunacak. Sponsorluğunu Tepebaşı Belediyesi’nin üstlendiği ‘’Emirdağ Sempozyumu’’nda, Emirdağ’la ilgili konular ele alınacak. ‘’Muhteşem bir mâziyi, daha muhteşem bir istikbâle bağlamak‘’ sloganıyla işlenecek olan konular arasında pek çok bilgi ve belge kamuoyuyla ilk defa paylaşılacak.

Akademisyenlerin de katıldığı sempozyum hazırlık toplantısında konuşan Eskişehir Emirdağ Kültür Sanat Derneği Başkanı Ahmet Urfalı ’’Her etkinliğimizde ve bu sempozyumumuz da bize destek veren Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a ve akademisyenlerimize teşekkür ediyorum. 2013 yılında yine aynı destek ve katkılarla bilimsel anlamda Göçün 50. Yılı nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikler, yurt içinde ve yurt dışında takdirle karşılanmıştı. Yine bilimsel bir çerçevede gerçekleştireceğimiz ‘’Emirdağ Sempozyumu’’konferansına bütün halkımızı bekliyoruz’’ dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.