Eskişehir’de “Ramazan’da Park Buluşmaları”

Eskişehir’de “Ramazan’da Park Buluşmaları”
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Ramazan’da Park Buluşmaları” etkinlikleri, Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park’ta sürüyor.Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehirlilerin Ramazan ayı...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Ramazan’da Park Buluşmaları” etkinlikleri, Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park’ta sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehirlilerin Ramazan ayı boyunca keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Ramazan etkinlikleri, Bilim Kültür ve Sanat Parkı ile Kent Park’ta düzenlenen muhteşem iki konserle devam ediyor. Eskişehir’in beğenilen sanatçılarından Ali Rıza Saltık, Kent Park’ta seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle konsere katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Eskişehirliler ile birlikte eserlerini seslendiren Ali Rıza Saltık sesi ve yorumuyla Kent Park’ta müzik ziyafeti verdi. Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda ise popüler müziğin güçlü seslerinden Salim Özkara, sergilediği sahne performansı ile dinleyicileri kendine hayran bıraktı.

Büyükşehir Belediyesinin, Ramazan’da Park Buluşmaları etkinliklerine katılan çocuklar da, her iki parkta da konserler öncesi düzenlenen eğlenceli yarışmalarla birbirinden güzel hediyeler kazanma fırsatı yakaladı. Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca cuma, cumartesi ve pazar günleri Kent Park ile Sazova’da bulunan Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenleyeceği etkinliklerin süreceği öğrenildi.

ESKİŞEHİR'DE RAMAZAN'AD PARK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.