Eskişehir’de Sağlıklı Beslenme Ve Stres İle Başa Çıkma Seminerleri

Eskişehir’de Sağlıklı Beslenme Ve Stres İle Başa Çıkma Seminerleri
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) işbirliği ile sağlıklı beslenme ve stres konularında düzenlen...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) işbirliği ile sağlıklı beslenme ve stres konularında düzenlenen eğitim seminerleri devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ve ESMEK tarafından gerçekleştirilen sağlıklı beslenme ve stres konulu eğitim seminerleri 75. Yıl mahallesi Sultandere Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Seminer, Büyükşehir Belediyesi Yunusemre Eğitim Merkezi, Odunpazarı Turistik El Sanatları Merkezi ve Emek Eğitim Merkezi’nde kadınların katılımıyla gerçekleşti.

Diyetisyen Şenol Yıldız ve Psikolog Özge Arduç’un konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerinde sağlığı korumak, yaşam kalitesini yükseltmek için vücudun gereksinimi olan besin ögelerini yeterli miktarda ve uygun zamanda alınması, stres ile başa çıkma yöntemleri konularında bilgiler verildi. Eğitim seminerlerine yoğun ilgi gösteren kadınlar Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, bilgilendirici ve faydalı seminerlerin sürekli düzenlenmesini istediler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.