Eskişehirspor, Kayseri Maçıyla Kötü Gidişe Son Vermeye Kararlı

Eskişehirspor, Kayseri Maçıyla Kötü Gidişe Son Vermeye Kararlı
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu oynanacak olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla kötü gidişata son vereceklerini söyledi.

- Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu oynanacak olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla kötü gidişata son vereceklerini söyledi.

Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında sezon başından itibaren yaşanan şanssızlıklardan ve kaybedilen puanlardan bahseden Ertuğrul Sağlam, Sivasspor maçının kendileri için dönüm noktası olduğunu vurguladı. Sivasspor maçının ardından şanslarının döndüğünü belirten Sağlam,konuşmasının bir bölümünü şu şekilde sürdürdü:

"Hafta sonu önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Hiç hoşnut olmadığımız, çok mutlu etmeyen yerden uzaklaşma adına önümüzde güzel fırsat var. Tabi alt sıralardan çok fazla bahsetmek istemiyorum. Bu takımın ortaya koyduğu futbol ve verdiği mücadele, kaybettiğimiz puanlara baktığımız zaman hakikaten o kaybedilen puanların, futbol şanssızlıklarının maalesef bu sene bizi çok fazla derecede etkilediğini görüyoruz. Ama futbol bu, her takımın zaman zaman başına gelebilecek şeyler ama bizim başımıza hakikaten çok fazla geldi. Yani futbol şansı, yediğimiz goller, hakem hataları, baskılı olduğumuz dönemlerde oyun kalitesini skora dönüştürmememiz maalesef yediğimiz çok şanssız goller bizim aslında hak ettiğimiz puanların hanemize yazılmasına engel oldu. Ben tabi şuna gönülden inanıyorum, yürekten inanıyorum bunu da çok samimi söylüyorum. Bizim sezon başından beri yaşadığımız futbol şanssızlıkları Sivasspor maçının son dakikasında, attığımız golle inşallah son buldu. Bundan sonra oyuncularla da, 'Bu karşılaşma bizim için yeniden doğum, yeniden ayağa kalkış ve ondan sonra da güzel bir gelecek hazırlayacak karşılaşma olarak bunu değerlendirelim ve bu maç sonrasında da inşallah yükselişimiz başlasın' diye konuştuk. Ortaya iyi bir mücadele koyacağız, iyi futbol oynayacağız ve bu maçı kazanarak bundan sonraki gelecek güzel günlerin de başlangıcını yapmış olacağız. Ben takımımıza ve oyuncularımıza yürekten inanıyorum, onlara sonuna kadar güveniyorum. Onlar da giydikleri formanın kıymetini değerini biliyorlar ve bunun hakkını verecekler. Sorumluluk sahibi insanlar gibi davranacaklar. Pazar günü iyi bir mücadele ile iyi bir futbolla, camiaya, taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan edecekler. Ben buna yürekten inanıyorum.”

“TARAFTARIMIZIN YÜREKTEN DESTEK VERMESİNİ İSTİYORUM”

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının önemini vurgulayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takımın Akaminko haricinde sakatlık sıkıntısı olmadığını, maça istedikleri kadroyla çıkabileceklerini belirtti. Zorlu karşılaşma öncesi taraftarın da desteğini isteyen Sağlam; “Tabi bu zorlu karşılaşmada bizim için bu kadar önemli karşılaşmada, taraftarımıza da bize maçın başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar gönülden, yürekten destek vermesini istiyorum. Sakatlığı devam eden Akaminko görünüyor. Onun dışında Aytaç iyi duruma geldi. Milli takımdaki arkadaşlarımızda bir sakatlık olmadı. Yani istediğimiz kadroyla da maça çıkma şansını elde edeceğiz” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR, KAYSERİ MAÇIYLA KÖTÜ GİDİŞE SON VERMEYE KARARLI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.