Eskişehirspor’un Yeni Sezon Formaları

Eskişehirspor’un Yeni Sezon Formaları
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un yeni sezon formaları mağazalardaki yerlerini aldı.Eskişehir’de Es Store’da satışa sunulan 2015-2016 sezonu maç formaları raflardaki yerlerini alırken,...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un yeni sezon formaları mağazalardaki yerlerini aldı.

Eskişehir’de Es Store’da satışa sunulan 2015-2016 sezonu maç formaları raflardaki yerlerini alırken, içlerinden bir tanesi taraftarların gözdesi haline geldi. Eskişehirsporlu taraftarlar sabah erken saatlerde mağazaya gelip yeni sezona ait Eskişehirspor’un 50’nci yılına özel olarak tasarlanmış, kırmızı fon üzerine siyah karelerden oluşan formayı satın alıyor.

Mağaza çalışanlarından Tolga Doğan, 50’nci yıla özel tasarlanan ’damalı forma’ olarak adlandırılan formanın, bu sene satış rekoru kıracağını belirtti. Doğan, "Bu sene biliyorsunuz Eskişehirspor’un 50’nci yılı. Bu seneki formalarımızdan ’damalı forma’ ve ’beyaz forma’ en çok satılanlar. Taraftarımızın ilgisi büyük. Sabah mağazamız açılır açılmaz satış yaptık. İnşallah rekor seviyede satış yaparız. Bütün taraflarımızı Eskişehirspor’a destek için forma almaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Eskişehirspor’un 2015-2016 sezonunda giyeceği formalar düz kırmızı, çubuklu, beyaz ve damalı olarak 4 farklı forma seçeneği ile satışta. Beyaz, düz kırmızı, ve çubuklu formaların fiyatı 105 TL iken 50’nci yıla özel olan damalı formanın fiyatı 115 TL’den satışa sunulmuş durumda.

ESKİŞEHİRSPOR'UN YENİ SEZON FORMALARI SATIŞA SUNULDU. 'DAMALI FORMA' İSE EN ÇOK BEĞENİLEN OLDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.