Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Hizmet Binası Hizmete Açıldı

Esnaf Kefalet Kooperatifi Yeni Hizmet Binası Hizmete Açıldı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni hizmet binasını...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni hizmet binasının açılışına Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, çok sayıda odaların başkanları, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Fatsa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, "Fatsa’ya bölgede eşi olmayan güzel bir hizmet binası kazandırdıkları için mutluyuz. Hayalimde üyelerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabileceği ve diğer odaları tek bir çatı altında toplayacak bir hizmet binası yapabilmekti. Çok şükür bugün bu hayalim gerçek oldu. Arsa değeriyle birlikte bölgeye 5 katlı hizmet binasını 1 milyon liraya kazandırdık. Biz bunu üyelerimizin kredilerini düzenli ödemesi ve desteği sayesinde başardık. Geliri ve üyelerine sağladığı finans konusunda bölgemizde lider bir kooperatifiz. Üyelerimizi asla banka kredilerine muhtaç etmeden en uygun koşullarda kredi veriyoruz. Biz, Samsun, Ankara, İstanbul gibi Türkiye’nin en büyük kooperatifleriyle yarışıyoruz. İnşallah bundan sonra daha güçlü bir şekilde yarışa dahil olacağız. Çünkü Fatsa’ya ve bölgeye yakışan bir binada hizmet verecek olacağız” dedi.

Fatsa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin bölgede birinci olduğunu doğrulayan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Bölge Başkanı Yüksel Kaya, üstün çaba ve gayretlerinden dolayı binanın yapılmasında emeği geçen yönetim kurulunu tebrik ederek teşekkür etti.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise, "Fatsa’ya vizyon katacak yeni bir hizmet binasının açılışını yapmaktan onur duydum. Hakikaten çok güzel bir bina olmuş. İç ve dış tasarımı güzel olmuş. Gerçekten modern bir bina hayata geçirilmiş. Bu binanın diğer odaları da bünyesinde toplayacak olması vatandaş için bir avantaj olacak. Üyeler tek çatı altında birden fazla odada işini rahatlıkla yapabilecek. Bu anlamda bölgede tek olan bina bizleri gururlandırdı ve mutlu etti. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Kurdelenin kesilmesinin ardından hizmet binası protokole ve üyelere tanıtılırken, açılış ikram ile son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.