Etiler’deki kanlı çatışma kamerada

Etiler’deki kanlı çatışma kamerada
İstanbul Etiler'de geçtiğimiz salı gecesi çıkan silahlı çatışmada üç kişi hayatını kaybetmiş, iki kişi de yaralanmıştı.

İstanbul Etiler'de geçtiğimiz salı gecesi çıkan silahlı çatışmada üç kişi hayatını kaybetmiş, iki kişi de yaralanmıştı. Silahlı çatışmaya ait güvenlik kameraları ortaya çıkarken, olayla ilgili dokuz kişi gözaltına alındı.

Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde geçtiğimiz salı gecesi iki grup arasında silahlı çatışma çıkmış, olayda işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu ile iki kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralanmıştı. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, şüphelilerin kamuoyunda "Sarallar " olarak bilinen organize suç örgütünden olduklarını tespit etti. Polis yaptığı fiziki ve teknik takibin ardından şüphelilerin adresini belirledi. Yapılan operasyonda dokuz şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramada yedi tabanca, bir pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler bugün Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldü.

Çatışmanın petrol kaçakçılığından elde edilen gelirin paylaşımından çıktığı öne sürüldü.

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

İstanbul'un en lüks semtlerinden olan Etiler'de çıkan silahlı çatışma kameralara yansıdı. Olay anına ilişkin görüntülerde iki grubun bir pastane önünde tartıştıkları görülüyor. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf da silahlara sarılıyor ve çıkan çatışmada 3 kişi hayatını kaybediyor. Yerde kanlar içinde kalan yaralıya bir saldırgan tekme atıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.