Eto Başkanı Güler’den Birlik Mesajı

Eto Başkanı Güler’den Birlik Mesajı
Eskişehir Ticaret Odası’nın (ETO) düzenlediği iftar programında kentin tanınmış iş adamları, bürokratları ve seçilmişleri bir araya geldi.

- Eskişehir Ticaret Odası’nın (ETO) düzenlediği iftar programında kentin tanınmış iş adamları, bürokratları ve seçilmişleri bir araya geldi.

Gaga Restaurant’da düzenlenen iftar programında konuşma yapan ETO Başkanı Metin Güler, birlik mesajları verdi. Güler, “Ramazan ayı birleştiren, bir araya getiren, bereket ve bolluğu temin eden en anlamlı değerlerimizin başında gelmektedir. Bizlere düşen en büyük görev ise bu beraberliği devam ettirmek ve geleceğe taşımaktır. Bugünden itibaren şehrin tüm aktörleri olarak önce gönüllerimizi bir yapalım, Eskişehir’in istikbali için birlik olalım. Küskünlüklerimizi, kırgınlıklarımızı, farklılıklarımızı geride bırakıp geleceğe odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Geceye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Mercan, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, MHP Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile çok sayıda davetli katıldı.

ETO BAŞKANI GÜLER’DEN BİRLİK MESAJI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.