Etü’de Emre Aydın Coşkusu

Etü’de Emre Aydın Coşkusu
DAP-ETÜ Bilim Şenliği’nde sahne alan ünlü şarkıcı Emre Aydın, soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ve DAP Bölge Kalkınma İdare...

DAP-ETÜ Bilim Şenliği’nde sahne alan ünlü şarkıcı Emre Aydın, soğuk hava ve yağmura aldırış etmeden hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi işbirliğiyle düzenlenen DAP-ETÜ Bilim Şenliği’nin son gecesine Emre Aydın damga vurdu. Üniversite önünde düzenlenen konserde öğrenciler unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Ünlü Sanatçı Emre Aydın’ın sahne almasıyla coşkunun zirvede olduğu konserde öğrenciler hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 2 saat saat süren konser sonunda Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Sanatçı Emre Aydın’a çiçek ve plaket takdim etti. Gecenin ilerleyen dakikalarında soğuk havaya ve yağmura aldırış etmeyen üniversite öğrencileri, Emre Aydın’ın birbirinden güzel şarkılarıyla eğlendiler.

DAP-ETÜ BİLİM ŞENLİĞİ’NDE SAHNE ALAN ÜNLÜ ŞARKICI EMRE AYDIN, SOĞUK HAVA VE YAĞMURA ALDIRIŞ ETMEDEN HAYRANLARINA MUHTEŞEM BİR GECE YAŞATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.