Evin tek erkek çocuğuydu

Evin tek erkek çocuğuydu
Mardin'in Derik ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Sezer Aydemir'in Elazığ'da bulunan yakınlarına acı haber verildi.

Mardin'in Derik ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Sezer Aydemir'in Elazığ'da bulunan yakınlarına acı haber verildi. Evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenilen şehit Aydemir'in 2 de kız kardeşinin olduğu belirtildi.

Bugün sabah Mardin'in Derik ilçesinde operasyona çıkan güvenlik kuvvetlerine terör örgütü PKK tarafından roketli saldırı düzenlenmiş, Uzman Çavuş Sezer Aydemir şehit olmuştu. Şehit Aydemir'in babası Metin ve annesi Aynur Aydemir'in bir süre önce Mersin'e taşındığı acı haberi alır almaz Mardin'e hareket ettikleri öğrenildi. Şehidin Elazığ'ın Hicret Mahallesi Değirmen Sokak'ta bulunun babaannesi Gülüzar Aydemir ve amcalarına ise acı haber sağlık personeliyle birlikte, askerler ve muhtarlar tarafından verildi. Acı haberi alan babaanne ve yakınları fenalaşınca sağlık ekipleri müdahale etti.

EVİN TEK ERKEK ÇOCUĞU

Evin tek erkek çocuğu olduğu öğrenilen şehit Aydemir'in 2 de kız kardeşinin olduğu belirtildi. 2 yıldır Mardin'de görev yaptığı öğrenilen şehit Aydemir için bugün resmi tören düzenlenmesinin ardından naaşının Elazığ'a gönderileceği ifade edildi. Şehit Aydemir için yarın Mevlana Camii'nde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.