Evlenenlere Sürpriz Menderes Belediyesi'nden

Evlenenlere Sürpriz Menderes Belediyesinden
Menderes Belediyesi tarafından evlenen çiftler için nikah paketi hazırlandı. Uygulama ile çiftlere içerisinde fincan takımı, bayrak ve Kuran-ı Kerim bulunan paket hediye ediliyor.

- Menderes Belediyesi tarafından evlenen çiftler için nikah paketi hazırlandı. Uygulama ile çiftlere içerisinde fincan takımı, bayrak ve Kuran-ı Kerim bulunan paket hediye ediliyor.

Mutluluğa adım atan çiftler bir mutluluğuda Menderes Belediyesi tarafından yaşıyor. Yeni başlatılan uygulama ile evlenen çiftlere nikah paketi hediye ediliyor. Doğan ve Pala ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, genç çiftinnikahınıkıydı. Tören sonrası başkan Soylu, Rabia-Muhammet Mehmet Pala çiftine nikah paketini hediye etti.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Kutsal birlikteliğe evet diyen çiftlerimizi Menderes Belediyesi olarak unutmadık. Yeni evlenen çiftlerimizin mutluluğunu arttırmak için belediye olarak yeni bir uygulama başlattık. Sevgi, saygı ve muhabbetin oluşmasına katkıda bulunmak için kendilerine nikah paketi hediye ediyoruz. Paket içerisinde bütünlüğümüzün simgesi, bağımsızlığımızın hayır duası olan Türk bayrağımız ve kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim yer alıyor. Ayrıca kırk yıl hatırı olsun diye paket içerisinde fincan takımı da hediye ediyoruz, Hediye paketinin üzerinde yazdığı gibi çiftlerimizin birleşen elleri ve kalpleri birbirinden hiç ayrılmasın. Hayatı tüm güzellikleriyle birlikte paylaşsınlar. Bir ömür boyu mutluluğa yelken açan çiftlerimizin çeyizinde unutamayacakları bir anı olarak kalacak hediye paketi uygulamamız biz görevde bulunduğumuz sürece devam edecek” diye konuştu.

EVLENENLERE SÜRPRİZ MENDERES BELEDİYESİ'NDEN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.