Evleri Yanan 2 Aileye Selendi Belediyesi Sahip Çıktı

Evleri Yanan 2 Aileye Selendi Belediyesi Sahip Çıktı
Manisa’nın Selendi ilçesinde çıkan yangın sonucu evleri kül olan 2 aileye, Selendi Belediyesi yardım elini uzattı.Çıkan yangın sonucu evleri kullanılmaz hale gelen 2 aileye, Selendi Belediyesi tarafın...

Manisa’nın Selendi ilçesinde çıkan yangın sonucu evleri kül olan 2 aileye, Selendi Belediyesi yardım elini uzattı.

Çıkan yangın sonucu evleri kullanılmaz hale gelen 2 aileye, Selendi Belediyesi tarafından toplanan yardımlar ile beyaz eşya seti, yatak, kuru gıda ve giyecek gibi yardımlarda bulunuldu.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, yangının üzerinden 24 saat geçmeden yangın sonucu zor durumda kalan iki aileye yardım eli uzattıklarını ve ailenin ihtiyaçlarının karşıladıklarını ifade ederek, "Ekiplerimiz tarafından okul lojmanının bakım onarım, tamir ve tadilatının yapılıp ailenin bütün ev ihtiyaçları karşılanarak belediye ekipleri tarafından aileler okul lojmanına yerleştirildi. Ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne verdiğimiz talimat doğrultusunda, ailemizi zor durumda bırakmadık. Ailenin temel ihtiyaçların karşılanması doğrultusunda gayret edeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte belediyemiz olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur. İlk etapta beyaz eşya seti, yatak, kuru gıda ve giyecek yardımında bulunduk. Durumları düzelinceye kadar ailemize destek olmaya devam edeceğiz. Belediye olarak gerekli yardımı yapıyoruz. Yangında can kaybı olmamasının sevindirici. Ailenin bütün ihtiyaçları karşılanıp yine mutlu bir şekilde yaşamlarına kavuşacaklardır." dedi.

Yangında evi zarar gören Hikmet Çankaya ve Halit Çelikkan Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’a teşekkür ederek, “Başkanımız evimize kadar gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediyemizin desteği ile toparlanıyoruz. Başkanımıza maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

EVLERİ YANAN 2 AİLEYE SELENDİ BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.