Evliya Çelebi'ye Kütüphane

Evliya Çelebiye Kütüphane
İstanbul Özel Gökyüzü Eğitim Kurumlarının desteğiyle Evliya Çelebi İlkokulu ve Ortaokulunda kurulan Zenginleştirilmiş Kütüphane açılışı büyük bir coşku ile yapıldı. Açılışa Gökyüzü Eğitim Koordinatörü, okul aile birliği, yönetici ve öğretmenleri, Mahalle

- İstanbul Özel Gökyüzü Eğitim Kurumlarının desteğiyle Evliya Çelebi İlkokulu ve Ortaokulunda kurulan Zenginleştirilmiş Kütüphane açılışı büyük bir coşku ile yapıldı. Açılışa Gökyüzü Eğitim Koordinatörü, okul aile birliği, yönetici ve öğretmenleri, Mahalle Muhtarları, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri, Okul Yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Gökyüzü Eğitim Kurumları Koordinatörü Kemal Sarı, eğitim öğretimde kütüphanelerin önemine değinerek, Türkiye genelinde okumayı artırmak için bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini belirtti. Kütahya’da da böyle bir Z Kütüphanesi açılışı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Çalışmalarından dolayı okul idarecilerine teşekkürlerini iletti.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Aybek konuşmasında böyle bir kütüphaneyi kazandırdıkları için İstanbul Özel Gökyüzü Eğitim Kurumlarına, okul idareci ve öğretmenlerine teşekkürlerini bildirdi.

Projenin gelişmesinden bahseden Okul Müdürü Kalkan, yapımında destek sağlayan Gökyüzü Eğitim Kurumlarına, kitap desteği sağlayan kırtasiyecilere, kitap kampanyası düzenleyerek destek veren öğrenci ve velilere katkılarından dolayı teşekkürlerini bildirdi. (EFE)

EVLİYA ÇELEBİ'YE KÜTÜPHANE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum