Expo 2016 Antalya’dan Fotoğraf Yarışması

Expo 2016 Antalya’dan Fotoğraf Yarışması
EXPO 2016 Antalya Ajansı, amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarını desteklemek, sanat ortamını canlandırmak ve fotoğraf sanatının yaygınlaştırılmasını sağlamak, tarih ve sürdürülebilir biyoçeşitli...

EXPO 2016 Antalya Ajansı, amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarını desteklemek, sanat ortamını canlandırmak ve fotoğraf sanatının yaygınlaştırılmasını sağlamak, tarih ve sürdürülebilir biyoçeşitlilik ve şehir bilincini oluşturmak amacıyla, “Çiçek ve Çocuk” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile işbirliği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasına, yarışmacılar en fazla 4 fotoğraf ile katılabilecek. Fotoğraf jürisinde Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Akdeniz Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölüm Başkanı Nafia Özdemir Hanyaloğlu, ANFAD’dan fotoğraf sanatçısı Yaşar Örücü ve EXPO 2016 Antalya Ajansı’ndan fotoğraf sanatçısı Tuncay Çetin yer alıyor.

Yarışmada birinciye 2.000, ikinciye 1.500, üçüncüye 1.000 TL para ödülü verilecek. Ayrıca mansiyon alan 10 yarışmacıya 500 TL para ödülü verilecek.

Fotoğraf yarışması şartnamesi Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve EXPO 2016 Antalya Ajansı web sitelerinden duyuruldu. Yarışmaya son katılım tarihi 01 Ağustos, jüri değerlendirmesi 07 Ağustos, sonuçların açıklanması ise 10 Ağustos 2015 olarak belirlendi. Ödül töreni ise 18 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.