Expo’da Kağıt İsrafına Dikkat Çeken Sergi

Expo’da Kağıt İsrafına Dikkat Çeken Sergi
Emekli öğretmen Hikmet Özkaya, atık kağıtları kullanarak yaptığı 16’ncı kişisel sergisini EXPO 2016 Antalya Ajansı fuayesinde açtı.Serginin açılışını EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Şu...

Emekli öğretmen Hikmet Özkaya, atık kağıtları kullanarak yaptığı 16’ncı kişisel sergisini EXPO 2016 Antalya Ajansı fuayesinde açtı.

Serginin açılışını EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Şuiçmez, Hikmet Özkaya ile birlikte yaptı. Serginin hayırlı olması dileğinde bulunan Suiçmez, görsel güzelliğinin yanı sıra, kağıtların kullanılması sonucu yapılan tabloların yer aldığı serginin EXPO 2016 Antalya Ajansı’nda açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Toplumda çok fazla kağıt israfı olduğunu belirten Hikmet Özkaya ise, “Kağıtların yapımında ağaçlar kullanılıyor. Bizlerin bilinçsiz davranışları ve israfı ise ormanlarımızın yok olmasına neden oluyor. Buna dikkat çekmek için böyle bir sergi açtım” dedi. Özkaya, Expo 2016 Antalya için özel olarak tasarladığı şakayık, çocuk ve kelebeklerin bulunduğu tabloya hayal bahçesi adını verdiğini söyledi

Konuşmaların ardından EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, Genel Sekreter Yardımcısı Rıdvan Mescioğlu sanatçı Hikmet Özkaya ile birlikte açılış kurdelesini keserek, sergiyi gezdi. .

EMEKLİ ÖĞRETMEN HİKMET ÖZKAYA, ATIK KAĞITLARI KULLANARAK OLUŞTURDUĞU ESERLERİNİ, EXPO'DA SERGİLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.