Eylemcilere Polis Müdahalesi

Eylemcilere Polis Müdahalesi
ŞIRNAK (İHA) – Şırnak’ın İdil ilçesinde bir grup eylemci TEDAŞ binasını yakmaya yeltendi, daha sonra ise şoförüyle birlikte bir TEDAŞ arabasını kaçırdı.Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 100 kişilik YD...

ŞIRNAK (İHA) – Şırnak’ın İdil ilçesinde bir grup eylemci TEDAŞ binasını yakmaya yeltendi, daha sonra ise şoförüyle birlikte bir TEDAŞ arabasını kaçırdı.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 100 kişilik YDG-H üyesi bir grup, Şırnak’ın İdil ilçesi Adile Naşit caddesi üzerinde toplandı. Buradaki MOBESE kameralarına molotofkokteyli, havaifişek ve taşlarla saldıran grup, daha sonra TEDAŞ binasını hedef aldı. Binayı yakmaya yeltenen grup, burada bulunan bir kurum aracını şoförü ile birlikte rehin aldı. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Polis, zaman zaman havaya da ateş açarak, grubu dağıtmaya çalıştı. Bunun üzerine bazı göstericiler ara sokaklara dağılarak, kaçtı. Bir grup gösterici işe rehin aldığı şoförü bırakarak, TEDAŞ aracı ile bölgeden uzaklaştı.

Polis, göstericilerin yakalanması için operasyon başlattı.

YDG-H, ŞIRNAK'IN İDİL İLÇESİNİ SAVAŞ ALANINA DÖNÜŞTÜRDÜ:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.