Eyüplü Kadınlar Spor Şenliği’nde Buluştu

Eyüplü Kadınlar Spor Şenliği’nde Buluştu
Eyüp Belediyesi’nin destekleriyle B-Fit tarafından organize edilen Eyüp Kadın Spor Şenliği Eyüp Stadı’nda gerçekleştirildi. Organizasyona çok sayıda Eyüplü kadın katıldı.Eyüp Belediyesi’nin kadınlara...

Eyüp Belediyesi’nin destekleriyle B-Fit tarafından organize edilen Eyüp Kadın Spor Şenliği Eyüp Stadı’nda gerçekleştirildi. Organizasyona çok sayıda Eyüplü kadın katıldı.

Eyüp Belediyesi’nin kadınlara yönelik organizasyonlarından biri olan Eyüp Kadın Spor Şenliği Eyüp Stadı’nda gerçekleştirildi. B-Fit ortaklığıyla gerçekleştirilen spor şenliğine çok sayıda kadın, çocuklarıyla birlikte katıldı. Eyüp Stadı’nda gerçekleştirilen spor şenliğinde kadınlar, toplumda spor bilinci ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak için bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında, aerobik, pilates, ısınma yürüyüşleri ve evde uygulanabilecek bel ve boyun egzersizleri yapıldı. Uzman doktor eşliğinde kas ve eklem sağlığı hakkında da kadınlara bir sunum gerçekleştirildi. Ayrıca Eyüp Kadın Spor Şenliği’nde katılımcılara ücretsiz yağ ve kas ölçümleri ve sürpriz hediyeler de verildi.

Etkinliğe katılan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da, kadınlara yönelik her türlü faaliyeti desteklediklerini belirterek, “Ben de uzun yıllar spor ile uğraştım. Bu aralar işlerimin yoğunluğundan pek vakit ayıramasam da spor ile iç içeyim. Bu tür faaliyetlerin toplum sağlığına katkısı oldukça büyük. Biz de her zaman sporun, gençlerin ve kadınların yanındayız” diye konuştu.

EYÜP BELEDİYESİ’NİN DESTEKLERİYLE B-FİT TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN EYÜP KADIN SPOR ŞENLİĞİ EYÜP STADI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ORGANİZASYONA ÇOK SAYIDA EYÜPLÜ KADIN KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.