Eyüp’te Sünnet Şöleni Hazırlıkları Başladı

Eyüp’te Sünnet Şöleni Hazırlıkları Başladı
Eyüp Belediyesi’nin, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği sünnet şöleni hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor.Eyüp Sultan Meydanı’nda 23 Temmuz 2015 P...

Eyüp Belediyesi’nin, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği sünnet şöleni hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor.

Eyüp Sultan Meydanı’nda 23 Temmuz 2015 Perşembe günü gerçekleştirilecek toplu sünnet şöleni için kayıtlar, Alibeyköy’de bulunan Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından alınmaya başladı. Eyüp’te geleneksel hale getirilen toplu sünnet şölenine çocuklarının sağlıklı biçimde erkekliğe ilk adımını atmasını isteyen ailelerin ilgisi büyük. Şölene katılacak çocukların sünnet şöleninde giymeleri amacıyla pelerin, şapka, gömlek, pantolon ve ayakkabıların provaları da kayıt sırasında yapılarak özel sünnet kıyafetleri için beden ölçüleri alınıyor. Kaydı alınanlar arasında 4 aylık Yunus Bebek de var 12 yaşındaki İbrahim de. Kıyafetleri prova eden çocukların heyecanı, ailelerin ise mutluluğu görülmeye değer. Sünnet şöleni için kayıtlar 10 Temmuz 2015 Cuma gününe kadar devam edecek.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, artık geleneksel hale gelen sünnet şöleni için hazırlıkların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Burada amaç erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımız ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşatmak. İhtiyaç sahibi ailelerimize biraz da olsa bu konuda destek olmak. Kayıtlarımız halen devam ediyor. Eyüplüler müracaatlarını yapabilirler. Bu yılki şölenimiz geçtiğimiz yıllardan daha görkemli geçecek. Tüm Eyüplüleri bu muhteşem şölenimize bekliyoruz” dedi.

Bu özel gün için her detayı önemseyen ve vatandaşların sağlığı konusunda son derece titiz davranan Eyüp Belediyesi, operasyonlar için özel bir hastane ile anlaşırken, çocuklar ve ailelerin keyifli bir gün geçirmeleri amacıyla program kapsamında boğaz gezisi de düzenleyecek.

EYÜP BELEDİYESİ’NİN, İLÇEDE İKAMET EDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK OLMAK AMACIYLA HER YIL DÜZENLEDİĞİ SÜNNET ŞÖLENİ HAZIRLIKLARI YOĞUN ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.