Farklı Kuşakların Ortak Buluşması

Farklı Kuşakların Ortak Buluşması
Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), geleneksel etkinliklerinden biri olan 23 Nisan Çocuk Şenliği, kuşakların buluştuğu bir organizasyon oldu. Çocuklar, anne-babalar ve büyükanne ile...

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), geleneksel etkinliklerinden biri olan 23 Nisan Çocuk Şenliği, kuşakların buluştuğu bir organizasyon oldu. Çocuklar, anne-babalar ve büyükanne ile büyükbabaların katılımıyla gerçekleşen şenlikte, güzel bir hafta sonu geçiren Çukurova GİAD ailesinin üyeleri, keyifli bir gün geçirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle organize edilen Çukurova GİAD Çocuk Şenliği Adana Atlıspor Kulübü Tesisleri’nde yapıldı. Dernek üyelerinin çocuklarıyla birlikte yoğun katılım gösterdiği şenliğe, bazı üyelerin babaları ve annelerinin de katılımıyla 3 kuşağın buluştuğu bir organizasyon gerçekleşti. Baharın eşsiz güzelliğinde yapılan buluşmada neşeli sohbetler eşliğinde kahvaltı, ardından yarışmalar yapıldı. La Creme İşletme Sahibi Olgu Sarı da, çocuklarla birlikte workshop yaparak şenliği renklendirdi. Pepe, palyaço gösterisi, pamuklu şeker, patlamış mısır ve şeker ikramlarının yapıldığı şenlikte önce çocuklar, ardından büyükler yarıştı. Çocuklar çuval ve halat çekme yarışmalarında tatlı bir rekabet yaşadılar. Çocukların ardından büyükler de yarışmalarla eğlendiler. Şenliğe katılan çocuklara ve yarışan büyüklere günün anısına madalya verildi.

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ulu önder Atatürk’ün geleceği emanet ettiği çocukların Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milleti’nin geleceği olduğunu vurguladı. Türk Milleti olarak geleceğe güvenle baktıklarını bildiren Başkan Sakarya, "Türk Milleti olarak geleceğe güvenle bakıyoruz. Geleceğimizin çocuklarımızla güvence altındadır. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olacak çocuklar ülkemizin en değerli varlığıdır. Türkiye’nin ümidi ve ortak geleceği olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

ÇUKUROVA GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ’NİN (ÇUKUROVA GİAD), GELENEKSEL ETKİNLİKLERİNDEN BİRİ OLAN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ, KUŞAKLARIN BULUŞTUĞU BİR ORGANİZASYON OLDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.