Fas Kralı İstanbul’da

Fas Kralı İstanbul’da
Fas Kralı 6. Muhammed ve eşi Prenses Lalla Salma, iki ayrı özel ve 3 askeri uçakla İstanbul’a geldi.Özel bir ziyaret kapsamında İstanbul’a gelen Kral 6. Muhammed’i Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’n...

Fas Kralı 6. Muhammed ve eşi Prenses Lalla Salma, iki ayrı özel ve 3 askeri uçakla İstanbul’a geldi.

Özel bir ziyaret kapsamında İstanbul’a gelen Kral 6. Muhammed’i Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde bazı protokol üyeleri karşıladı. Kral 6. Muhammed, daha sonra apronda kendisi için bekletilen araçla havalimanından ayrıldı.

Fas Kralı 6. Muhammed’in eşi Prenses Lalla Salma ve çocukları ile beraberindekiler ise başka bir özel uçakla saat 17.30’da Atatürk Havalimanı’na geldi. Prenses ve çocukları daha sonra uçağın altına yanaşan araçlara binerek havalimanından ayrıldı.

Kral 6. Muhammed’in Türkiye ziyareti için hazırlıklar günler öncesinden başlamıştı. Kralın eşyaları, Fas Hava Kuvvetleri’ne ait 3 adet askeri nakliye uçağı ile İstanbul’a getirildi.

Karşılama sırasında gazeteciler, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’ne alınmadı. Fas kralı 6. Muhammed’in Türkiye ziyareti hakkında ise bilgi verilmedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.