FATMALI YEŞİLKENT ORTAOKULUNDA TÜBİTAK SERGİSİ

FATMALI YEŞİLKENT ORTAOKULUNDA TÜBİTAK SERGİSİ
Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Fatmalı Yeşilkent Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerin çalışmaları sonucu açılan “Tübitak 4006 Bilim Fuarı” sergisi, ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Fatmalı Yeşilkent Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerin çalışmaları sonucu açılan “Tübitak 4006 Bilim Fuarı” sergisi, ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

 Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “eğitimde işbirliği” protokolü kapsamında, Onikişubat İlçesi Fatmalı Yeşilkent Ortaokulunda Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe derslerinden TUBİTAK, üzerine araştırma ve uygulama yaptıkları 20 proje sergilendi.

    Serginin açılış kurdelesini, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen, Eğitim Birsen Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Çetin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Aydın, Okul Müdürü Ahmet ÖZKUL ve  Proje Koordinatörü Meltem Yoğurt birlikte kestiler.

    Fatmalı Yeşilkent Ortaokulu Müdürü Ahmet Özkul yönetiminde, Proje Yürütücüsü Meltem Yoğurt, Matematik Öğretmeni Zeynep Akıllı ve Türkçe öğretmeni Ercan Bolat öncülüğünde öğrencilerin hazırlamış olduğu bir birinden güzel 20 projeden oluşan TUBİTAK Proje sergisi ziyaretçiler tarafından tek tek gezilerek, öğrencilerden çalışmalar hakkında bilgi alındı.

   Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen; Kahramanmaraş Onikişubat İlçemizde TÜBİTAK Bilim Fuarlarına katılımın her yıl artarak devam ettiğini, bu fuarlarda öğretmen ve öğrencilerimizin bir birinden güzel, farklı projeler ortaya çıkarmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini, çocuklarımızın bu yaşlarda araştırmaya, öğrenmeye ve bu öğrendiklerini de uygulamaya yönelik çalışmalar yapmaları, onların daha iyi bir şekilde yetişmelerine zemin hazırlamaktadır dedi.

   Gökşen; proje çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı okul müdürü Ahmet Özkul,  öğretmenler Meltem Yoğurt, Zeynep Akıllı, Ercan Bolat ve çalışmalarda yer alan öğrencilere başarılar dileyerek, teşekkürlerini iletti.

   Fatmalı Yeşilkent Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen TUBİTAK Bilim Fuarı Sergisine;       Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen, Eğitim Birsen Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Çetin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Aydın, Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi Müdürü Salman Malkoç, Alaeddin Özdenören Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mehmet Bülbül, Fatmalı Kasabası Ortaokulu Müdürü Eyyüp Yılmaz, Cüceli Sevim Silahlı Ortaokulu  Müdürü Mustafa Erşimşek, Önsen Ortaokulu Müdürü Yakup Kaya, Önsen Yeşilyurt Ortaokulu Müdürü Ali Simsar, Hacı Mustafa Ortaokulu Müdürü Hayri Özdemir,Onikişubat İlçe Milli Eğitim Personelleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

20170524_110229.jpg20170524_110410.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.