Fatsa Ülkü Ocakları’ndan Şahlanış Gecesi

Fatsa Ülkü Ocakları’ndan Şahlanış Gecesi
Ordu’nun Fatsa ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ‘Şahlanış Gecemiz’ adlı program Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapıldı.Düzenlenen etkinliğe MHP Ordu Milletvekili adayları...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ‘Şahlanış Gecemiz’ adlı program Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe MHP Ordu Milletvekili adayları Cemal Enginyurt, Murat Kaçak, Hakan Yakışan, Ali İhsan Aydın ve Faruk Kütük, Ülkü Ocağı temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Düzenlenen etkinlikte ilk olarak milletvekili aday adayları konuşmalar gerçekleştirdiler. Daha sonra etkinlik sanatçılar Ozan Manas ve Ozan Altan sahneye çıkarak konuklara müzik ziyafeti verdi. Fatsa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ‘Şahlanış Gecemiz’ adlı programı ikram ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

ORDU’NUN FATSA İLÇESİNDE ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI TARAFINDAN ‘ŞAHLANIŞ GECEMİZ’ ADLI PROGRAM FATSA BELEDİYESİ KÜLTÜR SARAYI'NDA YAPILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.