Fatsa’da “Eğitim Sokakları Projesi”

Fatsa’da “Eğitim Sokakları Projesi”
Ordu’nun Fatsa İlçesi TOKİ Ortaokulu’nda ‘Eğitim Sokakları Projesi’ kapsamında konferans salonu açıldı.Açılışa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa Mal...

Ordu’nun Fatsa İlçesi TOKİ Ortaokulu’nda ‘Eğitim Sokakları Projesi’ kapsamında konferans salonu açıldı.

Açılışa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa Mal Müdürü Ömer Sezgün, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, daire amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Eğitim Sokakları Projesi kapsamında okula konferans salonunu kazandırdıkları belirten TOKİ Ortaokulu Müdürü Turgay Dilber, “Eğitim öğretimi başladığımız yıldan bu zamana kadar akademik başarı önem veren bir kurum olduk. Okulumuz koridorlarına derslerinde öğrenilenleri koridora işleyerek görsel olarak öğrencilerde farkındalık oluşturmak oldu. Tüm koridorlarımızda sınıflarımızın özelliklerine göre farklı şekillere tanıtarak öğrencilerimizin ilgisine sunduk. Öğrencilerimizin okula daha istekli ve mutlu geldiğini gördük. Bu durumda bizim öğrencilerimiz için ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızın göstergesidir. Amacımız bu projeyi geliştirerek devam ettirmektir. Bu proje sayesinde yıllardır hayalini kurduğumuz okul bünyesinde bir konferans salonunu okul aile birliği başkanımız Zeki Altuntaş’ın katkılarıyla kazandırdık. Kendisine bu hayalimizi gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ise, “Eğitim Sokakları Projesi gerçekten önemli bir proje ve bu proje ile hayata geçiyor. Eğitim öğretim teknikleri her geçen gün değişiyor. Çağın gereklerine uygun olarak eğitime devam ediyor. Eğitimde bu yenilikleri uyguluyoruz ve önemli projeleri ilçemizde geliştiriyoruz” diye konuştu.

Eğitim Sokakları Projesi kapsamında emekleri geçen eğitimcilere başarı belgeleri Fatsa protokolü tarafından verilirken, konferans salonun hayata geçmesinde büyük emeği olan Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Altuntaş’a bir plaket takdim edildi. Program, açılışa katılan kişilere ikram ile son buldu.

ORDU’NUN FATSA İLÇESİ TOKİ ORTAOKULU’NDA ‘EĞİTİM SOKAKLARI PROJESİ’ KAPSAMINDA KONFERANS SALONU AÇILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.