Fatsa’da Spor Turizmini Geliştirme Çalışmaları

Fatsa’da Spor Turizmini Geliştirme Çalışmaları
Ordu’nun Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa’da spor turizmini hareketlendirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.Fatsa’da bulunan 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’nun ç...

Ordu’nun Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa’da spor turizmini hareketlendirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Fatsa’da bulunan 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’nun çok geniş kapsamlı bir salon olduğunu belirten Bekyürek, “Çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Ordu genelinde 3 olimpik salonumuz var ve biri de 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’dur. İlçemizde spor müsabakaları yapıldığı takdirde ilçe ekonomisi de hareketlenecektir. Bölgemizde spor turizminin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Fatsalı esnaflardan isteğim, sporcular geldiği zaman özellikle konaklama yeri sahibi olan iş yerlerinin biraz daha indirimli fiyatlar sunmasıdır. Bu tür aktiviteler devam edecek. Kapalı spor salonumuzun olması ilçenin adının duyulması için de önemli bir yer teşkil ediyor. Hep birlikte bölgede halk olarak spor turizminin gelişmesi için çalışmalıyız. Fatsalı esnaflar başta olmak üzere herkese çok güveniyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.