Fenerbahçe, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında, 4 Nisan Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.Can Bartu Tesisleri’nde...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında, 4 Nisan Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çalışma, dar alanda dönüşümlü olarak gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal ve Egemen Korkmaz, takımdan ayrı özel program dahilinde çalışırken, Dirk Kuyt ve Raul Meireles ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Fenerbahçe, hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından 30 Mart Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

FENERBAHÇE, SPOR TOTO SÜPER LİG’İN 26. HAFTASINDA, 4 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ ÇAYKUR RİZESPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI BU SABAH YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.