Fenerbahçe Eski Hocalarından Çekiyor

Fenerbahçe Eski Hocalarından Çekiyor
Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe şampiyonluk yarışında bir darbede eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın yönettiği Torku Konyaspor’dan aldı. Geçen hafta eski futbolcusu Roberto Carlos’un takımı Akhi...

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe şampiyonluk yarışında bir darbede eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın yönettiği Torku Konyaspor’dan aldı. Geçen hafta eski futbolcusu Roberto Carlos’un takımı Akhisar Belediyespor’a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertli takım bu haftada Torku Konyaspor karşısında puan kaybetti.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Akhisar Belediyespor mağlubiyeti olan ve bu hafta da Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düştü. Fenerbahçe, eski teknik direktörleri ve eski futbolcularına 7 puan verdi. Ligin 19. haftasında eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın yönettiği Trabzonspor ile kendi evinde golsüz berabere kaldı. Ligin 21. haftasında ise kendi evinde eski futbolcusu Carlos yönetimindeki Akhisar Belediyespor’a 2-1 kaybederken, bu haftada yine eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın yönettiği Torku Konyaspor’a karşı puan kaybetti.

Fenerbahçe eski futbolcusu ve eski teknik direktörlerine karşı 7 puan kaybederek şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.