Fenerbahçe’nin Beklediği İhtimal

Fenerbahçe’nin Beklediği İhtimal
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftası nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olacak. Ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar şampiyonluk müca...

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftası nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olacak. Ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar şampiyonluk mücadelesinde her ne kadar önemli bir avantaja sahip olsa da olayın birde öteki boyutu var.

Ligde bitime iki hafta kala şampiyonluk yolunda avantajlı durumda olan Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi’ne katılma umudu süren Beşiktaş Arena’da 3 puan mücadelesi verecek. Şampiyonluk şansı devam eden Fenerbahçe ise, pazartesi akşamı İstanbul Başakşehir’e konuk olacak. Galatasaray’ın olası Beşiktaş mağlubiyeti ve Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir karşısında alacağı galibiyet halinde ipler sarı-lacivertlilerin eline geçecek. Çünkü bu senaryoya göre 73 puana sahip olacak bu iki takım arasında daha iyi averaja sahip olan Fenerbahçe, liderlik koltuğunu Galatasaray’dan devralacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.