Ferudun Özdemir’den Gençlere Sosyal Medya Uyarısı

Ferudun Özdemir’den Gençlere Sosyal Medya Uyarısı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Sosyal Medya Uzmanı ve Yazar Ferudun Özdemir, Esenlerli gençlere sosyal medyayı anlattı. Özdemir, “Artık büyük...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Sosyal Medya Uzmanı ve Yazar Ferudun Özdemir, Esenlerli gençlere sosyal medyayı anlattı. Özdemir, “Artık büyük şirketler işe alacağı adamı sosyal medyada takip ederek, buradaki hal ve davranışlarına bakıyor” dedi.

Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen, özellikle Twitter’da kurduğu ekip ile tanınan ve sosyal medyadaki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren yazar ve sosyal medya uzmanı Ferudun Özdemir, “Gençlerle Buluşma” etkinliğinde Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medyanın amiral gemisi olan sayfaların kullanımı konusunda incelikleri anlattı.

TİRAJLARI ETKİLİYOR

Sosyal medya kullanımının yoğunlaşmasıyla birlikte gazete tirajlarında gözle görülür bir düşüş yaşandığını belirten Ferudun Özdemir, “Bazı gazeteler artık yazarlarına önemli bir konu hakkında sosyal medyadan açıklama yapma izni vermiyor. Çünkü açıklama yapılınca gazete okunmuyor, tiraj düşüyor. Böylelikle satıştan kazanılan pay azaldığı için gazete zor duruma düşüyor” dedi.

AHLAKİ KULLANIM

Sosyal medya kullanımın çok önemli olduğu gibi çok dikkatli olunması gerektiğini de ifade eden Özdemir, “ Sosyal medyada yazdığınız yazılara çok dikkat edin. Artık büyük şirketler işe alacağı adamı sosyal medyada takip ederek, buradaki hal ve davranışlarına bakıyor. Sosyal medyayı dikkatli ve ahlaklı kullanın. Yoksa bir gün hiç olmadık yerde karşınıza hiç istemediğiniz sonuçlar çıkabilir” şeklinde konuştu.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ESENLER BELEDİYESİ’NİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE SOSYAL MEDYA UZMANI VE YAZAR FERUDUN ÖZDEMİR, ESENLERLİ GENÇLERE SOSYAL MEDYAYI ANLATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.