Festival İptal Edildi !

Festival İptal Edildi !
Ekinözü ilçesinde 30-31 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan 1’inci İçmeceler Sağlık, Kültür ve Turizm Festivali, Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi olayları sebebiyle iptal edildi.

Ekinözü ilçesinde 30-31 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan 1’inci İçmeceler Sağlık, Kültür ve Turizm Festivali, Türkiye’de 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi olayları sebebiyle iptal edildi. 

Bu yıl 30-31 Temmuz tarihinde Geleneksel olarak bu yıl birincisi yapılacak olan Ekinözü İçmeceler Sağlık, Kültür ve Turizm Festivalin tüm programları Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’nin talimatıyla iptal edildi.

Belediye Başkanı Nursi Çeleğen konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ülkemizin çok zor günlerden geçtiğine vurgu yaparak; “ 15 Temmuz'da Ankara ve İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonucu yaşanan olaylar nedeniyle festivalin Bu yıl iptal edildiğini belirtti.

Darbe girişiminin ülke genelinde büyük sıkıntıya yol açtığını söyleyen Çeleğen, "Birçok Vatandaşımız yaşamını yitirdi. Bu durum bizde ve Türk milletinde büyük üzüntüye neden oldu Bu yüzden de toplumsal sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek bu yılki festivali iptal etme kararı aldık." Ülkemizdeki acıların son bulmasını diliyorum “  dedi.

Başkan Çeleğen, aziz Türk milletinin demokrasiye sahip çıkan destansı duruşu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlam iradesi, hükümet ve siyasi partilerin demokrasiye sahip çıkmadaki tereddütsüz kararlılığı sayesinde darbe girişiminde bulunan ihanet çetesinin kısa zamanda püskürtüldüğünü dile getirerek "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hukuk düzeni, demokrasi ve ekonomik istikrar ile kamu düzenimizin korunması için azami özen göstereceğimizden bütün vatandaşlarımız emin olsunlar. Bu süreçte demokrasimize ve istikrarımıza sahip çıkan bütün vatandaşlarımıza, siyasi partilerimize, medyamıza, iş dünyamıza ve sivil toplum örgütlerimize bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.