Fethiye’de Gurleyk Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı

Fethiye’de Gurleyk Mahallesi Halı Sahası Törenle Açıldı
Dalaman Gurleyk Mahallesi’ndeki ilkokulun bahçesine hal ısaha yapıldı. Açılış törenine Muğla Valisi Amir Çiçek’te katılarak kaleye ilk vuruşu gerçekleştirdi.Dalaman İlçesi Gurleyk Mahallesi’nde çocukl...

Dalaman Gurleyk Mahallesi’ndeki ilkokulun bahçesine hal ısaha yapıldı. Açılış törenine Muğla Valisi Amir Çiçek’te katılarak kaleye ilk vuruşu gerçekleştirdi.

Dalaman İlçesi Gurleyk Mahallesi’nde çocuklar ve gençler için sağlıklı yaşam ve spor alanları projesi kapsamında Zorlu Holding’in sponsorluğunda, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından okul bahçesine halı saha yaptırıldı. Açılış törenine Muğla Valisi Amir Çiçek, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Orman İşletme Bölge Müdürü Mustafa Kara’nın yanı sıra Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer, çok sayıda daire amiri ve vatandaşlar katıldı.

Dalaman’a 55 km uzaklıkta olan Gurleyk Mahallesi’nin muhtarı Salik Salar, Mahallelerine yapılan halısaha için Orman İşletme Müdürlüğü ve Zorlu Holdinge teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, mahalle sakinlerine yararlanabilecekleri hibeler ve desteklerle ilgili bilgiler aktardı. Dağ köylerine devletin desteklerinin önemli olduğunu bundan faydalanılması gerektiğini belirten Çiçek “Bu şekilde okullarımıza katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından katkıda bulunan kişilere plaketleri takdim edilerek, okul öğrencilerine çeşitli hediyeler sundular. Halk oyunlarında Muğla Birincisi olan Dalaman Cumhuriyet Okulu’nun öğrencileri gösterilerini sunmalarının ardından halı saha kurdele kesilerek açıldı. Kurdele kesimine mahallenin en yaşlısı da çağrıldı. Halı sahada ilk vuruşu Muğla Valisi Amir Çiçek yaptı

HALI SAHA AÇILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.