Fethiyespor 40 Derecede Çalışıyor

Fethiyespor 40 Derecede Çalışıyor
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Fethiyespor lig hazırlıklarını yaklaşık 40 dereceyi bulan aşırı sıcak altında yapıyor.Ölüdeniz tesislerinde günde çift idman yapan Fethiyespor adeta koman...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Fethiyespor lig hazırlıklarını yaklaşık 40 dereceyi bulan aşırı sıcak altında yapıyor.

Ölüdeniz tesislerinde günde çift idman yapan Fethiyespor adeta komando gibi çalışırken tempolu çalışmadan yorulan futbolcular kendilerini yerlere atıyor. Teknik direktör Ahmet Yıldırım’ın hazırladığı çalışma programı doğrultusunda her gün tempo arttırarak çalışan Fethiyespor 4 Ağustosta 12 günlük Bolu kampına gidecek. Bolu da yapılacak kampta 4 hazırlık maçı planlayan Fethiyespor da 8 Ağustosta oynayacağı Ankaragücü maçı dışındaki takımların henüz belli olmadığı öğrenildi.

Fethiyespor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Fethiye’deki çalışmaların oldukça yoğun geçtiğini söyleyerek 30 kişilik kadronun çok iyi çalıştığını bu yıl hedefin büyük olduğunu kaydetti. Ahmet Yıldırım “biz oldukça yoğun çalışıyoruz. Ama bizim çalışmamızdan ziyade takımın aile olabilmeye yönelik çalışması bizi son derece mutlu ediyor. Takım olmaya çalışmalarında iyi yol aldık. Çünkü hedefimiz ligde yukarılar. Yani hedefimiz büyük. Bu hedef doğrultusunda birazcık acı çekmemiz gerekiyor. Ama sonu hayırlı olur inşallah. Her şey güzel gidiyor” dedi. Teknik direktör Ahmet Yıldırım “4 ağustosta kampı Bolu’ya taşıyacaklarını söyleyerek Bolu’da 4 tane hazırlık maçı yapacağız. 5–8–11 ve 14 Ağustos tarihlerinde oynayacağız. Sadece 8 Ağustosta oynayacağımız Ankaragücü maçı belli. Diğerlerini orada belirleyeceğiz” dedi.

2 OYUNCU DAHA TRANSFER EDİLECEK

Ahmet Yıldırım takımın yavaş yavaş şekillendiğini söyleyerek “1 veya 2 tane daha transfer yapacağız. Takım şimdilik şekillendi. Takımımız iyi. Sıkıntı yok. Takımdan ziyade arkadaşlığımız iyi. Bizi sevindiren esas konu bu” dedi.

YILDIRIMDAN TARAFTARLARA MESAJ

Teknik direktör Ahmet Yıldırım taraftarlara gönderdiği mesajda “Taraftarımız takımına destek için hazırlansın. Bizim taraftara iyi giderken de kötü giderken de her zaman ihtiyacımız var. Bu takım inşallah gönül ister namaglûp gitsin şampiyon olsun. Ama kötü gittiği zaman esas taraftarların oyuncuların yanında olması bizim arzumuz bu. Onlarda zaten istekle, arzuyla bekliyorlar bunu. İnşallah saha içerisinde o arzu isteği gösteririz. Taraftarları stada çekeriz. Onlara çok ihtiyacımız var Bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

FETHİYESPOR 40 DERECE SICAKTA ÇALIŞIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.