“FETÖ İle Alakalı Kişilere Taviz Yok”

“FETÖ İle Alakalı Kişilere Taviz Yok”
Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesinin Müteşebbis heyeti,15 Temmuz akşamı yapılan hain saldırıya çok sert tepki vererek,

Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesinin Müteşebbis heyeti,15 Temmuz akşamı yapılan hain saldırıya çok sert tepki vererek, alınan kararlarda FETÖ-PYD vb. örgütlerine bağlı yada alakası olan iş adamlarına da kesinlikle taviz verilmeyip, OSB çatısı altında barındırılmayacağını belirtildi.

Toplantıda konu ile ilgili açıklama yapan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı aynı zamanda Türkoğlu ilçe Kaymakamı Serdar Kartal konuşmasında; Bu güne kadar toplantılarımız genelde, genel konularla alakalıydı, ama bugün genel konuların yanında ülkemin içinden geçtiği süreçte olacak. Türkoğlu Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti olarak da tepkimizi, irademizi ortaya koymak için bu toplantıyı düzenliyoruz.

“FETÖ İLE ALAKALI KİŞİLERE TAVİZ YOK”

Kaymakam Kartal; Önce şunları söylemek istiyoruz ki, memleketimize, devletimize, milletimize büyük geçmişler olsun. Milletimiz, devletimiz büyük bir badirenin, büyük bir uçurumun kenarından dönmüştür. Allah’ın yardımıyla. Sayın Cumhurbaşkanımızın, iradeleri, cesareti ve milletimizin fedakarlığıyla bu badireyi hep beraber atlattık. Allah bundan sonra böyle acılar yaşatmasın. Bu darbe nedeni ile şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabrı celil diliyoruz. Yaralananlara da en kısa zamanda acil şifalar nasip etmesini diliyorum, yüce Rabbimizden.

Bu darbeyle alakalı olarak zaten Belediye, Kaymakamlıkta ve diğer kamu kuruluşlarında darbecileri temizliyoruz. Aynı darbeyi yine Organize Sanayimizin içerisinde de göstereceğiz. Bu konuyla bağlantılı olan hiç kimseye müsemma gösterilmeyecek. Bunu da buradan belirtmek istiyorum.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimini gerçekleştirenlere hiçbir şekilde müsemma gösterilmeyeceğini belirterek bir bildiri yayınladı;

Başkan Okumuş; 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasiye kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Artık 15 Temmuz, öznesi millet olan demokrasinin kazandığı bir gündür. Bu gün yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın tarihine geçecek milli irade günüdür. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk Milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır.

1-20160727143918.jpg

“Milletimizi, Darbe Heveslileri Karşısındaki Dik Duruşlarını Yürekten Kutluyoruz”

Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve meclisteki tüm siyasi partilerimizin, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarını yürekten kutluyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve Türk Silahlı kuvvetlerinin şerefli mensuplarına teşekkür ediyoruz. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesareti ile kıvanç duyuyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Allah'a şükür milletimiz sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah’ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk. Bu şerden, hem demokrasimiz hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık.

2-20160727143918.jpg

‘İş Dünyası Olarak Daha Fazla Çalışma, Üretme, İstihdam Sağlama Zamanı Diyoruz”

Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz. Geçmişte olduğu gibi, bugünde, yarında demokrasinden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis heyeti olarak halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini asla kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyor, Fetullah'çı Terör Örgütüyle iş tutanları, yol arkadaşlığı yapanları, bunlarla iş birliğine gidenleri hiçbir şekilde OSB’ mizin çatısı altında barındırmayacağımızı bir kez daha ilan ediyorum. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Kamuoyuna saygıyla duyururuz, dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.