"FETÖ ‘mü ? PKK mı ?

"FETÖ ‘mü ? PKK mı ?
Gazeteci ve köşe yazarı bekir doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

Gazeteci ve köşe yazarı bekir doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

    15 Temmuz 2016 darbe girişiminden sonra FETÖ ‘ye ait okullara, şirketlere el kondu, Olağanüstü hal sebebi ile FETÖ ‘ye kaynak aktaran iş adamlarının malına el kondu, Teröre karışan kişilerin malına el kondu..

    Peki buradan hükümette soruyorum:

    15 Ağustos  1984 yılından bu yana sürekli kan döken PKK ülkemize korkunç zarar verdi.. , Cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan ifadesi ile 36 bin ‘e yakın vatan evladını kara toprak altına gönderen , terör örgütü ve yandaşları eylemlerine devam ediyor bende soruyorum PKK’ın hiç suçu yok mu ?

    FETÖ 248 vatandaşımızı şehit etti, 2258 kişiyi gazi yaptı.. Maddi zarar verdi.. kabul, diyecek bir şey yok her şey ortada ! FETÖ yaptığı PKK’nın yanında bir çay parası !..

    Terörün Türkiye'ye faturası konusunda rapor hazırlayan devlet raporu , Sayın Başkomutan Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’a verdi..  Erdoğan : "Terörle mücadelenin, ekonomik maliyetinin asgari, 360 milyar dolar civarında olduğuna" yönelik açıklamalarını okudu..

      36 bini aşan can.. yani kocaman bir ilçe yok oldu.. yaklaşık 360 milyar dolarla ekonomik güç gitti..;

       Bakın Türkiye bu para ile ne yapar bilir : gündemdeki Sinop Nükleer Santrali'nden 16 tane yapılabileceğine işaret eden Cumhurbaşkanı

     "Teröre harcanan 360 milyar dolarla, Türkiye yeniden inşa edilebilirdi.

      Hesaplamak güç olsa da gerçek bu !;  dikkat edin..

      16 Nükleer Santral ( Türkiye de enerji bedava olur)

      117 Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Boru Hattı,

      87 Atatürk Barajı,

      100 Yavuz Sultan Selim Köprüsü,

      70 Marmaray,

       İstanbul'a yapılacak 3. havalimanı özelliklerinde 35 havalimanı,  35 adet hava limanı..!

      11 Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP),

      8 Kanal İstanbul Projesi,

      52 bin 500 adet 24 derslikli okul, Türkiye de okul açığı diye bir şey kalmaz..

      3 bin 60 tane 400 yataklı tam teşekküllü eğitim ve araştırma hastanesi yapılabileceği düşünüldüğünde, devletimizin ve halkımızın kaybının ciddi boyutlarda olduğu görülmektedir."

     Yukardaki sözlerin hiç biri bana ait değil

     Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ağustos 1984 den bu yana teröre harcadığımız paralarla bunları yapa bilirdik diyor..

     Her gün kıdım kıdım mı ? ölmek !.. yoksa  Başbakan Binali Yıldırımın söylediği gibi , savunma yerine tearuza geçerek bu işi kökten bitirmek mi ?

     Hergün ölmekten se bir defa ölmek iyidir..!

     Bu boyut devletin işi

     Ancak: FETÖ mallarına yandaşlarının mallarına el konduğu gibi özellikle HDP li belediye başkanlarını, Meclis üyelerini, Milletvekillerinin ve yandaşlarının mallarına da el konmalıdır..

     FETÖ Türkiye verdiği zararı can kaybını da yukarda  yazdım PKK verdiğini de yazdım.. hangisi az zararlı onu siz söyleyin ve hükümeti bu konuda göreve davet ediyorum..

     Geçen hafta Güneydoğu’ya bir gezi yaptık.. hava alanı gibi yolları görünce isyan ettim, bugün üzerinden bir hafta geçti halen isyan ediyorum..

     Kahramanmaraş’ın yollarına bakarak isyan ediyorum..

     Oysa : PKK maddi destek sağlayanlar belli, iş adamlarından PKK para aktaranlar belli, Türkiye genelinde PKK ve HDP para aktaranlar belli niye bunlar hakkında bir işlem yapılamıyor..?

      FETÖ terör örgütü kabul, PKK da siyasi uzantısı da 15 Ağustos  1984 den beri ülkemizde kan akıtıyor artık bunu da görelim.. FETÖ PKK aynı kişi tarafından yönetiliyor bunu da görelim..

      Terör örgütleri : aynı kanaldan yönetiliyor 15 Temmuz darbe girişimi ile ortaya çıktı.. İstanbul Şehitler köprüsünde yakalanan silahların arasında terör örgütünün kullandığı silahlar çıktı.. Terörün başı tek.. artık ordu ile savaş yok, terör örgütleri ile savaş var bunu da görelim..

      Türkiye de niye çiftte standart uyguluyoruz..

      Güneydoğu da Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kanunları geçerli değil mi ?

      Benim verdiğim vergi ile alınan araçlarla PKK silah taşıyan HDP’li belediyeler değil mi ? Benim vergimle PKK yemek taşıyan HDP’li belediyeler değil mi ?

      FETÖ Ceza var – PKK niye yok ? Yandaş belediyelerine niye yok ?

      Bugün Güneydoğu da şehit olan asker ve polisimiz, sivil vatandaş sayısı 36 bini aşmış hızla yükseliyor.. 15 Temmuz dan bugüne şehit sayısı 600 aştı , ne oluyor da PKK ‘ya ve yandaşlarına ceza yok..

     Güneydoğu da Olağanüstü hal yok mu ? , Kanunlar burası için geçerli değil mi ? , burada bir adaletsizlik var, Terör örgütünün hak ettiği ceza verilmelidir..

     Bu hainlerden alınan mallarda satılarak parası şehit ailelerine gönderilmeli, bir bölümü de devletin zararını kapatmak için kullanılmalıdır..

     Hükümetimizden PKK operasyonu bekliyoruz..

     36 bin kişinin katilleri elini kolunu sallayarak benim verdiğim vergilerle alınan makam arabaları ile gezmemeli, ilgileri göreve davet ediyorum.. Ben artık Türkiye Cumhuriyeti Devletini görmek istiyorum..

     İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.