FETÖ Yurt Dışı Eğitim Atağı !

FETÖ Yurt Dışı Eğitim Atağı !
Gazeteci ve köşe yazarı bekir doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

Gazeteci ve köşe yazarı bekir doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

     Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Gaziantep de yaptığı konuşmada: “ etrafınızdaki FETÖ’cuları polise savcılıklarımıza ihbar edin ,” emrini verdi..

     Ulu emir başımız üstüne ama iş burada kamuda müdür olanlara, yönetici olanlara düşüyor..

     FETÖ gizli uyuyan hücreleri var..

     Türkiye de Üniversite sınavlarında puan alamayan çocukları : Yurt dışında FETÖ güdümündeki okullara götürerek orada bir FETÖ militanı olarak yetiştiren , ve Türkiye dönüşte ise YÖK sızan ve Üniversitelere sızan FETÖ yandaşları denklik verilmesi için alt yapıyı hazırlayarak bedava diploma dağıtıyor..

     Daha önce de yazdım: Üniversite sınavlarında barajı zor aşan biri, açık öğretim den bir diploma alarak KPSS sınavından 95 ve üzeri puanla kamuda memur olduğu gibi..

     Yurt dışında para ile diploma alan biri de Türkiye de iki yıllık yüksek okula bile giremezken, yurt dışından, doktor, mühendis, mimar, öğretmen vs ile Türkiye dönerek KPSS den 95 üzerinde puan alarak kamuda işe başlıyor..

     FETÖ üyeleri işte bunlar : dosyalarını inceleyin kimin FETÖ’cu olduğu ortaya çıkar..

     Buradan, İlimiz Valisi Vahdetten Özkan, Cumhuriyet Başsavcımız, Belediye Başkanlarımız tüm kurum müdürlerine ve Ankara ‘ya sesleniyorum..

     FETÖ’cü  arıyorsunuz, onun bunun ihbar etmesini beklemeyin, Personelinizin Üniversite sınavında aldığı puana bakın, KPSS Puanına bakın, Yurt içimi ? yurt dışımı, FETÖ’cü okul mezunumu buna bakın FETÖ’cüleri elinizle koymuş gibi bulursunuz..

     Üniversite sınavında 200 puan alan bir öğrenci, KPSS sınavında en fazla 40 puan alır.. eğer Üniversite sınavında 200 puan alan öğrenci KPSS de 95 almışsa bunun mümkün olamayacağını herkesin bilmesi gerekir..

     Özellikle yurt dışı da Üniversite okuyan öğrencilerin : Türkiye de nasıl denklik aldığına iyi bakmak gerekir..

     Bu kişiler : biraz konuştuğu zaman , “ Tayyip ayakkabı kutularındaki paranın hesabını versin !” diyerek Başkomutanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını açık olarak gösteriyor..

     28 Şubatı, Gezi Parkını, 17-25 Aralık darbe girişimini kabul etmiyor..

     Biraz daha konuşturduğun zaman: “15 Ağustos bir tiyatro “ diyor ve kendisini ele veriyor..

     Buradan tüm kurumların, amiri, müdürü, valisi , savcısı hakimi, bakanı başbakanı tüm yöneticilerimize sesleniyorum..

     Halen kurumların içindeki : FETÖ’cülerin bulunması çok kolay , yeter ki siz dosyasını elinize alın..

     İsterse 40 yıl önce okul bitirmiş olsun, ilk okul notu, orta okul notu, lise notu, Üniversite notu ve KPSS de aldığı notu yan yana koyun.. ortaya çıkar..

     Türkiye de 280 Puan alan biri Yurt dışında Tıp Fakültesine gidiyor sonra da Doktor olarak Türkiye dönüyor, denklik alıp KPSS de 98 puan alıyorsa ! “ hop vatandaş dur bakalım demeniz gerekir,”

     Yazık bizim çocuklarımız gece gündüz çalışarak 498 puanla Tıp’a zor girerken, yurt dışında bedava diploma al, Abiler den denklik al, sonra gel başımıza doktor ol, Allah onun hastalarına yardım etsin..

     Yurt dışında okuyarak, inşaat mühendisi, mimar, makine mühendisi olanların yaptıkları hataları açık ve net olarak göre biliyoruz..

     Haksız yere KPSS den 95 ve üzeri puanla resmi kurumlara gelen müdür olanların cahilliğini görüyoruz.. her kurumda böyle FETÖ’cular var bunların temizlenmesi gerekir..

     YÖK konuyu masaya yatırmalı: FETÖ terör örgütünün haksız yere verdikleri denklik diplomalarının iptal edilmesi gerekir..

     Yurt dışında eğitim alan ve FETÖ himmeti ile Türkiye de denklik alan ve FETÖ terör örgütü üyesi ki , sürekli aidat ödemesi yaparak halkımıza kurşun sıkılmasına sebep olan o kişiler bugün resmi kurumlarda çalışıyorlar..

     Özellikle yurt dışından diploma alan FETÖ’cülerin iyi incelenmesi gerekiyor..

     40 yıldan beri çalışan insanımızın hakkı yendi.. FETÖ ve yandaşları insanımızın hakkını yedi ve yandaşlarını iş başına getirdi..

      Üstelikte hiç hak etmedikleri bir şekilde görev başına geldiler..

      Benim çocuğum gece gündüz çalışarak Tıp okurken, Yurt dışı FETÖ güdümündeki veya kendilerinin okulunda yatarak diploma alan FETÖ ‘cu ile bizim çocuk aynı seviyede bu haksızlığın giderilmesi gerekir..

      Ben okul okudum diyen herkes : ilgili bölümler tarafından sınava tabi tutulmalıdır.. Örneği bir doktor Tıp Fakültesinde, bir Mühendis mühendislik fakültelerinde sınava tabi tutularak hak ederse diploma verilmelidir.

     Yoksa çok daha fazla acı çekeriz..

     İyi günler..

    

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.