FETÖ’nün üst düzey yöneticilerine operasyon: 34 gözaltı

FETÖ’nün üst düzey yöneticilerine operasyon: 34 gözaltı
Çorum polisi tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üst düzey yöneticilerine yönelik Çorum ve Ankara'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda...

Çorum polisi tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) üst düzey yöneticilerine yönelik Çorum ve Ankara'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda 34 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'nün finans ve üst düzey yöneticilerine yönelik Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından Ankara, Çorum, İskilip ve Oğuzlar ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. TEM Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyon kapsamında Oğuzlar'da F.T., A.Y., F.Ş., A.G., A.A., M.K., M.A., M.K., A.O.K. ve İ.A ile İskilip ilçesinde A.T., S.T., Y.A., S.Y., E.Ş., M.T., H.E., A.A., İ.B., M.E., M.Y., M.Ç., M.G., S.K., Ş.K., İ.E.E., S.T., A.E., S.S., B.Ö., R.A., A.D., M.D. ve T.N.T adlı şüpheliler gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından çok sayıda ev ve iş yerinde yapılan aramalarda FETÖ'ye ait dokümanlara el konuldu. Aralarında esnaf, kamu çalışanları ve FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinin bulunduğu 34 kişi, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.