Feyenoord - Beşiktaş Maçının Ardından

Feyenoord - Beşiktaş Maçının Ardından
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş, Hollanda ekibi Feyenoord'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek İstanbul'a büyük avantajla döndü.

- Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş, Hollanda ekibi Feyenoord'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek İstanbul'a büyük avantajla döndü.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "İki takımı da tebrik ediyorum, özellikle de kendi takımımı. Oyuncularımın bu akşam gösterdiği performanstan gerçekten gurur duyuyorum. İki takımda Fair-play çerçevesi içerisinde hakça mücadele etti" dedi.

Statta atmosferi harika olarak nitelendiren Hırvat teknik adam oyuncularına övgülerde bulunarak, "İstediğimiz her şeyi sahada uyguladılar. Cesur oynadılar ve çok iyi bir iş çıkardılar. Gerçekten üst düzey bir futbol oynadık. Savunmayı önde ve toplu halde uyguladık. Topu çok iyi sakladık ve hücuma çok adamla çıktık. Oyunun yönünü çok iyi değiştirdik. Topu kaydettiğimizde öndeki baskıyı gerçekten çok çabuk yaptık. Bütün bunlar çok olumluydu" ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ BİR SKOR ALDIK AMA BU İŞ BİTMEDİ"

Çok iyi bir skor aldıklarını ancak bu işin henüz bitmediğini vurgulayan Bilic, "Bir iluzyona, bir hayale kapılmadan İstanbul'da en az bu akşam oynadığımız kadar iyi oynamamız ve performans göstermemiz gerekiyor. Top rakipteyken takımın mesafesini 25-30 metreye çekmeyi istedik hep, doğrusu da bu zaten. İlk günden beri bunun üzerine çalıştık, bazen çok iyi uyguladık bazen de eksik yaptığımız taraflar oldu. Bu gece takımımız çok koşan, çok iyi yardımlaşan ve birbiriyle çok iyi dayanışma içerisinde olan bir karakter sergiledi ve gerçekten kusursuza yakın bir takım çalışması çıkardık. Umarım her maç bunu tekrarlar ve bunu uygulamakta bu akşamki kadar başarılı oluruz" sözlerini sarf etti.

PEKTEMEK: "GÜZEL BİR MAÇ OLDU"

Basın toplantısında konuşan Mustafa Pektemek ise güzel bir maç olduğunu ve avantajlı bir skorla İstanbul'a döneceklerini ifade etti. Pektemek, "Hocamız rakibi iyi analiz etti ve biz de iyi bir mücadele örneği sergiledik. İnşallah bu avantajımızı İstanbul'da değerlendirir, rehavete kapılmadan iyi bir skor elde edip turu atlayan taraf biz oluruz" diye konuştu.

Hazırlık maçlarındaki golcü kimliğine ilk resmi maçta da devam etmenin kendisine moral olduğunu vurgulayan golcü oyuncu, Demba Ba ile çok iyi anlaştıklarını dile getirerek, "Geldikten sonra sanki yıllardır bizim takımda oynuyormuş gibi hiç uyum problemi yaşamadı. Kendini kanıtlamış bir isim. Tabii ki Beşiktaş da ondan faydalanmak istiyor. Umarım takımı birlikte daha iyi yerlere taşırız. Ba ile çift forvet oynamak hocanın tercihine bağlı. Ben tabii ki onun gibi bir forvetle beraber oynamak isterim" açıklamasında bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.