Fıfa: “Seçimler Operasyona Rağmen Yapılacak”

Fıfa: “Seçimler Operasyona Rağmen Yapılacak”
FIFA İletişim Direktörü Walter de Gregorio, bugün Zürih’te üst düzey yetkililere yönelik düzenlenen operasyona rağmen FIFA Başkanlık seçimlerinin planlandığı gibi yarın ve cuma günü yapılacağını söyle...

FIFA İletişim Direktörü Walter de Gregorio, bugün Zürih’te üst düzey yetkililere yönelik düzenlenen operasyona rağmen FIFA Başkanlık seçimlerinin planlandığı gibi yarın ve cuma günü yapılacağını söyledi.

FIFA, üst düzey 6 yetkiliye yönelik operasyonla ilgili olarak Zürih’te bir basın toplantısı düzenledi. FIFA İletişim Direktörü Walter de Gregorio yaptığı açıklamada, FIFA Başkanlık seçimlerinin operasyona rağmen planlandığı gibi yarın ve cuma günü yapılacağını söyledi. FIFA Başkanı Sepp Blatter’in adının yolsuzluk iddialarında geçmediğini dile getiren Gregorio, “Medyada lafı geçen diğer isimlerle ilgili herhangi bir yorumda bulunamam” diye konuştu.

2018 ve 2022 Dünya Kupaları için yeniden oylamaya gidilmeyeceğini de kaydeden Walter de Gregorio, bu yıllardaki maçların daha önceden belirlendiği gibi Rusya ve Katar’da oynanacağını ifade etti.

Gregorio ayrıca, zamanlamanın çok da iyi olmamasına rağmen FIFA’nın süreci hoşgörüyle karşıladığını ve Federal Adalet Dairesi ve İsviçre Başsavcısı ile işbirliği yapacağını belirtti.

FIFA İLETİŞİM DİREKTÖRÜ WALTER DE GREGORİO, BUGÜN ZÜRİH’TE ÜST DÜZEY YETKİLİLERE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONA RAĞMEN FIFA BAŞKANLIK SEÇİMLERİNİN PLANLANDIĞI GİBİ YARIN VE CUMA GÜNÜ YAPILACAĞINI SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.