Fıkra Gibi Eylem !

Fıkra Gibi Eylem !
Erzurum’un Oltu İlçesinde, halı yıkama işyeri olan bir vatandaş, halıları evlerden alıp işyerine naklettiği minibüsün üzerindeki Oltu Halı Yıkama yazısı ruhsata işletilmediği için trafik polislerinden...

Erzurum’un Oltu İlçesinde, halı yıkama işyeri olan bir vatandaş, halıları evlerden alıp işyerine naklettiği minibüsün üzerindeki Oltu Halı Yıkama yazısı ruhsata işletilmediği için trafik polislerinden ceza yedi. Vatandaş bu durumu protesto için Atatürk büstünün bulunduğu meydanda halı yıkadı.

Oltu İlçesinde yaşayan ve halı yıkama işyeri olan evli ve 3 çocuk babası 38 yaşındaki Naci Polat, aracına sürekli ceza yazan trafik polislerini protesto için hükümet meydanında halı yıkadı. Halıları evlerden alıp işyerine naklettiği minibüsün üzerindeki Oltu Halı Yıkama yazısı ruhsata işletilmediği için trafik polislerinin 3 ay içinde 4 kez toplam 517 lira para cezası yazdığını söyleyen Polat, buna tepki gösterdi. Polisi protesto için hükümet meydanındaki Atatürk heykeli önünde halı yıkayan Naci Polat, “İşyerimi tanıtmak için bin lira harcadım ve minibüs üzerine Oltu Halı Yıkama yazdırdım. Maddi durumum iyi değil. Kış olduğu için işlerde durgun olduğundan ruhsata işletemedim. Polis 4 kere ceza kesince bu kez 400 lira verip yazıyı sildirdim. Polisler, işyerime gelip halı yıkattı. Onlara indirim yapmadığım için bana sürekli ceza yazan polisleri iki kere savcılığa şikayet ettim" dedi.

Hükümet Meydanında vatandaşların bakışları arasında halı yıkayan Naci Polat, protestosuyla dikkat çekti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.