Fikret Orman Gökhan Gönül’e sahip çıktı

Fikret Orman Gökhan Gönül’e sahip çıktı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Gökhan Gönül hakkında çıkan spekülasyonlara cevap vererek, "Bundan sonra Gökhan ile alakalı konuşanlar...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Gökhan Gönül hakkında çıkan spekülasyonlara cevap vererek, "Bundan sonra Gökhan ile alakalı konuşanlar karşısında Beşiktaş'ı bulacaktır" dedi.

Beşiktaş bayramlaşma töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni transfer Gökhan Gönül ile ilgili olarak, "Gökhan milli takımın önemli bir oyuncusu. Bizim de beğendiğimiz bir isim. Beşiktaş paraya endeksli işler içerisinde olmaz. Beşiktaş ilkelerin ve duruşun takımıdır. Bazıları parayı tercih eder gider. Biz Gökhan'ı çok istiyorduk. Bugüne kadar yapılan spekülasyonlara girmedik. Çünkü Gökhan bizim kontratlı oyuncumuz değildi. Bu dakikadan sonra Gökhan ailemizin bir üyesi. Bizim ailemize seçtiğimiz oyuncular kıymetli oyunculardır. Bu oyuncuların değeriyle ilgili de ona göre hareket etmeliyiz. Bundan sonra Gökhan ile alakalı konuşanlar karşısında Beşiktaş'ı bulacaktır. Rakip takımlardan transferler olmuştur. Olmaya da devam edecektir. Bunlar futbolcun içinde vardır. Biz Gökhan'ı Fenerbahçe kaptanı olduğu için değil iyi bir oyuncu olduğu için aldık" dedi.

Mario Gomez ve Gökhan Töre'nin transfer durumu ile ilgili olarak ise Başkan Orman, "Gomez ile görüşmelere başlayacağız. Kalmasınız istiyoruz ama alternatiflere de bakıyoruz. Beşiktaş büyük bir kulüptür istediği oyuncuyu alabilir. Beşiktaş'ın tek şansı Gomez değil. Gökhan Töre ile ilgili olarak ise; Gökhan'ın gitmesini istemiyorum. Gökhan iyi bir oyuncu, biz onu satacağız diye almadık. Ama ciddi bir teklif gelirse düşünürüz. Şu an istediğimiz seviyede değil. Gökhan'ın, Sosa'nın, Atiba'nın da sözleşmesi var" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.