Fikret Orman, Moreland Eagles'ın Sezon Açılışına Katıldı

Fikret Orman, Moreland Eaglesın Sezon Açılışına Katıldı
Avustralya'daki temaslarına devam eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların Melbourne Futbol Okulu'nun oluşturduğu Moreland Eagles takımının sezon açılışına katıldı.

- Avustralya'daki temaslarına devam eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların Melbourne Futbol Okulu'nun oluşturduğu Moreland Eagles takımının sezon açılışına katıldı.

Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak ile birlikte futbol okulunun yetkilileri, sporcuları ve velileriyle bir araya gelen Orman, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu. Orman ayrıca Avustralya'daki televizyon ve gazetelerle yaptığı röportajlarda siyah-beyazlı takım ve futbol okulları hakkında bilgiler verdi.

Avustralya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Güngör Yurtseven'in davetiyle bir süredir Melbourne kentinde bulunan Fikret Orman, Sidney'e geçerek temaslarına devam edecek ve ardından da yurda dönecek. Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak ise Avustralya'da kalarak antrenörlere seminer ve konferans verecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.