Filistin Atkısı Takıp, Sergi Açılışı Yaptı

Filistin Atkısı Takıp, Sergi Açılışı Yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İSEDAK toplantısının ardından Filistin atkısı takıp, “Filistin Expo 2014 Sergisi”nin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanı olduğu İslam İşbirliği Teşkil...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İSEDAK toplantısının ardından Filistin atkısı takıp, “Filistin Expo 2014 Sergisi”nin açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanı olduğu İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi’nin (İSEDAK) 30. Toplantısı, İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantının açılışından sonra Erdoğan, heyetlerle ayaküstü görüştü. Erdoğan daha sonra İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri İyad Medeni, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve İSEDAK üyesi ülkelerin temsilcileri ile aile fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından da İSEDAK’ın 30. Yıl Fotoğraf Sergisi’nin açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra aynı yerde düzenlenen “Filistin Expo 2014 Sergisi”nin açılışını yaptı. Bu sırada Erdoğan’ın boynuna Filistin atkısı takıldığı görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindekilerle birlikte açılışını yaptığı sergileri gezdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.