Fırtına Deniz Ulaşımını Vurdu, Trafik Felç Oldu

Fırtına Deniz Ulaşımını Vurdu, Trafik Felç Oldu
Kuvvetli lodos nedeniyle, Çanakkale boğazında deniz ulaşımı durdu. Ulaşımın yapıldığı tek hat olan Çanakkale-Eceabat arasında feribot kuyruğu oluştu. İskele alanından taşarak kent içerisine kadar uzanan kuyruk, şehir trafiğini felç etti.

- Kuvvetli lodos nedeniyle, Çanakkale boğazında deniz ulaşımı durdu. Ulaşımın yapıldığı tek hat olan Çanakkale-Eceabat arasında feribot kuyruğu oluştu. İskele alanından taşarak kent içerisine kadar uzanan kuyruk, şehir trafiğini felç etti.

Çanakkale’de 3 gündür etkili olan kuvvetli lodos nedeniyle, Çanakkale boğazında deniz ulaşımı durdu. Cuma günü iptal edilen Gökçeada ve Bozcaada seferlerinin ardından, bugünde boğaz geçişinin yapıldığı Lapseki - Gelibolu ve Çanakkale - Kilitbahir hatlarında seferler iptal edildi. Çanakkale boğazında tek geçiş Çanakkale - Eceabat arasında sağlanıyor. Boğazı geçmek isteyen araç, tır ve otobüsler, Çanakkale iskelesine akın edince, uzun kuyruklar oluştu. İskele alanına alınan araçlar, buraya sığmayınca, İskele meydanı ve Demircioğlu caddesi de araç kuyrukları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Kent merkezinde trafik alternatif güzergahlardan sağlanmaya çalışılıyor.

(GD

FIRTINA DENİZ ULAŞIMINI VURDU, TRAFİK FELÇ OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.