Fiskeci Ailesinin Mutlu Günü

Fiskeci Ailesinin Mutlu Günü
Kutlu Doğum Haftasında, bir başka mutlu hadise yaşandı, gazeteci Mehmet Fiskeci’nin oğlu Gencay Fiskeci, evlilik merdiveninin ilk basamağına adım attı, Yelda Pehlivanoğlu ile nişanlandı.

Hayriye Lale Akalın’ın güzel kızı Yelda Pehlivanoğlu, Emine-Mehmet Fiskeci’nin yakışıklı oğlu, aynı zamanda da Kimlik Gazetesi genel yayın yönetmeni olan Gencay Fiskeci, 14.Nisan.2014 Pazartesi günü, Duygu Düğün Salonunda nişanlandılar ve evliliğe göz kırptılar.

653-067.jpg

Kentin usta gazetecilerinden Mehmet Fiskeci, Aksu Televizyonuna yaptığı açıklamada; “Bugün aslında kutlu doğum haftası, bu da bizim mutlu gecemiz. Bugün çocuklarımız evlilik merdiveninin ilk basamağı olana sözü kestiler, bugün merdivenin orta basamağındalar, yani nişanlanıyorlar. Kısmet olursa düğünümüz de yakında. Ben çocuklarımdan önce mutluluk, huzur istiyorum ve öyle 3-5 değil, bakabilecekleri kadar, bizim de sevebileceğimiz çocuklar, torunlar istiyorum” derken, eşi Emine Fiskeci ise; “Bugün herkes gibi ben de mutluyum. Çocuğumun, oğlum Gencay’ın mürüvetini göreceğim. Allah herkese nasip etsin, yavrularımıza mutluluklara diliyorum” diye konuştu.

655-338.jpg

KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURMAYA KARAR VEREN İKİ GENÇ

Gençlerin “Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren iki genç, böyle bir mutluluk tablosunu görmek isteyen dostlarımızı nişanınıza bekliyoruz” mesajı veren davetiyelerine iştirak edenler arasında her iki ailenin yakınları ve özellikle basın mensupları yoğun ilgi gösterdiler, gençlere mutluluk dileklerini ilettiler.

654-186.jpg

Nişan töreninde gençlerle birlikte törene katılanlar dans ettiler, halaylar çektiler, müzik eşliğinde felekten bir gece çaldılar.

Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci, konukları ile tek tek ilgilendi, geldikleri için onlara teşekkür etti.

Nişan gecesinde konuklara tatlı ve dondurma ikram edildi.

651-013.jpg652-025.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.