Fka İle Yeşilyurt Belediyesi Arasında Eğitim Protokol İmzalandı

Fka İle Yeşilyurt Belediyesi Arasında Eğitim Protokol İmzalandı
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

- Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

“Kurumsallaşma Yolunda Yeşilyurt Belediyesi” adlı teknik destek projesi için protokol programı, FKA Salonu’nda, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, FKA Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop, Yeşilyurt belediye başkan yardımcıları Meltem Kavuk ve Haydar Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Protokol imzasında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Yeşilyurt Belediyesi olarak sürekli eğitimlerle,Yeşilyurt takımı ve ekibinin daha iyi hizmet etmesi sağlanacaktır. Çalışanlarımıza alt yapı hazırlayıp, en iyi şekilde yetişmeleri sağlanacak. Başta ben olmak üzere yukarıdan aşağı doğru herkes eğitim alacaktır. Dünyayı yeniden keşif etmiyoruz. Bizden önce bu yoldan giden çok insanlar var. Bizden öncekilerin tecrübelerinden de istifade edeceğiz” dedi.

FKA Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop ise, mali desteklerle bilinen kurum olan FKA’nın teknik destek de verdiğini hatırlatarak, teknik desteği daha fazla önemsediklerini bildirdi. Öztop, kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan Yeşilyurt Belediyesi’ni de kutladığını vurguladı. Öztop, “Kurumsal kapasitenin artırılması ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesi için, Yeşilyurt Belediyesi bünyesinde bulunan İnsan Kaynakları, Kültür ve Sosyal İşler, Bilgi İşlem, Çevre Koruma, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Mali İşler, Hukuki İşler, Basın Yayın ve Özel Kalem Müdürlüğünde çalışan toplamda 30 personele yönelik olarak teknik destek kapsamında “İç Tetkik, Dokümantasyon, Süreç, İş Akışı ve Re-Organizasyon” eğitimleri verilmesi planlanmaktadır” dedi.

FKA İLE YEŞİLYURT BELEDİYESİ ARASINDA EĞİTİM PROTOKOL İMZALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.