Forum Gaziantep’ten Eğitime Destek

Forum Gaziantep’ten Eğitime Destek
Forum Gaziantep; LYS, LGS ve TEOG sınavlarına katılan öğrencilere tercih danışmanlık desteği veriyor.

- Forum Gaziantep; LYS, LGS ve TEOG sınavlarına katılan öğrencilere tercih danışmanlık desteği veriyor.

Forum Gaziantep, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek alışveriş merkezinde tercih danışmanlık hizmeti standı kuran Şehitkamil H. Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin projesine katkı sundu. Forum Gaziantep içerisinde kurulan stantla LYS, LGS ve TEOG sınavlarına giren öğrencilere tercih danışmanlık hizmeti veriliyor. Forum Gaziantep zemin katında verilen tercih danışmanlık hizmeti 7 Temmuz tarihinde başladı ve 8 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, sağlanan destekten dolayı Forum Gaziantep yöneticilerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yağcı, şunları söyledi:

“Forum Gaziantep’te, öğrencilerimizin geleceğine yönelik daha isabetli kararlar verebilmeleri, daha iyi bir tercihte bulunabilmeleri için bir faaliyet yürütülüyor. Forum Gaziantep yöneticilerine, çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bize burada yer açtılar, internet hizmeti sağladılar ve her türlü desteği veriyorlar. İnşallah bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam eder. Ben tekrar bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Forum Gaziantep’in eğitime her zaman destek sağladığına işaret eden Forum Gaziantep Pazarlama Müdürü Özkan Aksoy ise şu açıklamada bulundu:

“7 Temmuz tarihinde başlayan Şehitkamil H. Lütfiye Şireci Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin düzenlemiş olduğu, bizim de ev sahipliliği yaptığımız etkinlik devam ediyor. Tüm öğrencilerimizin LYS, LGS ve TEOG sınavları sonrası doğru tercih yapabilmeleri için hizmet sunuyoruz. Oldukça güzel ve yoğun katılım ile geçen bu etkinliğe 8 Ağustos tarihine kadar tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.”

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, ziyaretin sonunda Forum Gaziantep Genel Müdürü Böke Başaran’a sağlanan imkan ve destek için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

FORUM GAZİANTEP’TEN EĞİTİME DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.