Forum Mersin Ziyaretçilerine ’Hayat Dersi’

Forum Mersin Ziyaretçilerine ’Hayat Dersi’
AKUT kurucu üyesi, Yönetim Kurulu Başkanı ve ünlü sporcu Nasuh Mahruki, "Yaşam paylaşıldıkça zenginleşir ve kendini çoğaltır. Yaşam gerçek değerini ancak paylaşılırsa bulur. Gereği gibi paylaşılmamış...

AKUT kurucu üyesi, Yönetim Kurulu Başkanı ve ünlü sporcu Nasuh Mahruki, "Yaşam paylaşıldıkça zenginleşir ve kendini çoğaltır. Yaşam gerçek değerini ancak paylaşılırsa bulur. Gereği gibi paylaşılmamış bütün sıra dışı yapmalar ve yaşamalar bence biraz eksiktir" dedi.

Mersin Rotary Kulübü ve Forum Mersin Alışveriş Merkezi işbirliğinde ’Kendi Everest’inize Tırmanın’ başlıklı söyleşi düzenlendi. Forum Alışveriş Merkezinde düzenlenen söyleyişi de Nasuh Mahruki, katılımcılara hayat felsefesini ve tecrübelerini paylaştı. Yaklaşık 2 saat süren söyleyişi de Mahruki, "Yaşam paylaşıldıkça zenginleşir ve kendini çoğaltır. Yaşam gerçek değerini ancak paylaşılırsa bulur. Gereği gibi paylaşılmamış bütün sıra dışı yapmalar ve yaşamalar bence biraz eksiktir" ifadelerini kullandı.

Katılımcılara hayatın içerisinde kendilerini aramaları gerektiğini belirten Mahruki, "Başından beri, hayatın bana sunduğu çok özel bir ayrıcalık olarak değerlendirdiğim yaşadıklarımı, deneyimlerimi ve öğrendiklerimi, hep başkalarıyla da paylaşmaya, böylece benden sonrakilerin benden birkaç adım önde başlamalarına yardımcı olmaya çalıştım. Benim böyle bir fırsatım ve şansım hiç olmadı. Hep deneyerek, belirsizlikler ve bilinmezlerle dolu yollara, çoğu zaman da tek başıma girip çıkarak öğrendim. Yüksek riskler üstlendim, ama şükürler olsun az hata yaptım. Öncü olmanın, tüm saygınlığı ve onurunun yanı sıra zamanının önünde olmanın getirdiği böylesi bir zorluğu da vardır ve aslında tüm değeri de buradan gelir” şeklinde konuştu.

MERSİN ROTARY KULÜBÜ VE FORUM MERSİN ALIŞVERİŞ MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE 'KENDİ EVEREST'İNİZE TIRMANIN' BAŞLIKLI SÖYLEŞİ DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.