Fotoğrafçılar Zeytinyağı Tattı

Fotoğrafçılar Zeytinyağı Tattı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin (ZEYFOD) salı toplantılarında yapılan fotoğraf değerlendirmelerinin bu haftaki konusu zeytin yağı oldu. ZEYFOD üyeleri zeytinyağı tadımını öğrendi.

- Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin (ZEYFOD) salı toplantılarında yapılan fotoğraf değerlendirmelerinin bu haftaki konusu zeytin yağı oldu. ZEYFOD üyeleri zeytinyağı tadımını öğrendi.

Burhaniye Ticaret Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen salı toplantısında Edremit Zeytincilik Enstitüsü Müdürü Murat Küçükçakır, zeytinin tarihteki yerinden çağımızın teknolojik yeniliklerine kadar yaşanılan gelişmeleri anlattı. Dünya genelindeki istatistik verilere dayanarak zeytin ve zeytinyağının üretim ve tüketimi ile ilgili bilgiler sunan Müdür Küçükçakır, toplantının sonunda, yanında getirdiği farklı kategorilerdeki zeytinyağı örneklerinden oluşan bir tadım sunumu yaptı.

ZEYFOD üyelerinin tadımlık bardaklarda birebir değerlendirdikleri zeytinyağları üzerine açıklamalarda bulunan Müdür Murat Küçükçakır’ın sunumu ilgi ile izlendi. Küçükçakır’a teşekkür eden ZEYFOD Başkanı Dr. Özkan Arıkantürk, “Her hafta fotoğrafçılıkta bir başka konuyu işliyoruz. Bu haftaki konumuz da zeytinyağı oldu. Zeytinyağı tadımını öğrendik” dedi.

FOTOĞRAFÇILAR ZEYTİNYAĞI TATTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.