Fransa’da Noel Önlemleri

Fransa’da Noel Önlemleri
Fransa’nın bazı kentlerinde meydana gelen saldırı olaylarının ardından polis Noel öncesi ülkedeki güvenlik önlemlerini artırdı. Güvenlik güçleri özellikle halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde önle...

Fransa’nın bazı kentlerinde meydana gelen saldırı olaylarının ardından polis Noel öncesi ülkedeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Güvenlik güçleri özellikle halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde önlemleri 2 katına çıkardı. Noel alışverişi için Fransa’ya gelen turistler ise silahlı askerlerin niçin dolaştığını çevredeki esnafa sorarak bilgi almaya çalıştı. Fransa’da geçen hafta meydana gelen üç saldırının ardından ülke çapında güvenlik önlemleri artırılmıştı. Başbakan Manuel Valls, saldırının gerçekleştiği kentlerden birine giderek olay hakkında geniş bilgi almıştı. Valls, Nantes, Dijon ve Joue-les-Tours kentlerinde meydana gelen olayın ardından Noel ve yeni yıl kutlamaları için güvenlik önlemlerini arttıracaklarını ifade etmişti.

Fransa İçişleri Bakanlığı ise yaptığı açıklamada özellikle tarihi ve turistik yerler olan Louvre Müzesi, Eyfel Kulesi Galerie Lafayette Mağazası ve Champs-Elysees Caddesi’nde önlemleri arttırdıklarını ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.